Cari Blog Ini

Jumaat, November 30, 2012

Recent works ThePhotoboothCorner

Salam dan selamat petang :)


Diba nk upload recent work kami ThePhotoboothCorner 

canvas printing  19"x25" = RM91
finger print tree A3 =RM50
canvas printing 20"x30" = RM104
16"x24" = RM80

16"x24" =RM80
finger print tree A3 = RM50


Untuk maklumat lanjut, boleh la email atau sms diba pada

adibahzack6@yahoo.com / 0162065767 

Isnin, November 19, 2012

Interview with Safiyya TV9

Salam and good evening to all readers :) 



Last Friday, diba and saiful have been interviewed by one of the crew of TV9 for their slot in youth programme called Safiyya. The feeling was exhilarating and of course nervous. 


one of the shot taken by my sis. 
 The program will be air on 16 of December 2012. Thats mean in another two weeks time! :) 


Please forgive me if the make up was horrible. and also the talking. I'm so not good with the camera. 



Diba hopes this give ThePhotoboothCorner more opportunity and gets more merrier business. HEHE 



Diba nk cakap terima kasih kepada semua kawan-kawan yang tidak pernah berhenti menyokong diba. terima kasih sangat-sangat. Semoga kita semua berjaya :) 

Ahad, November 11, 2012

Props for sale!

Salam to all :)


Semalam been a great day as it was 10.11.12 :) 

Today diba nk share a great bargain from ThePhotoboothCorner. Kami baru launching new service. HAHA. We should be doing it long time ago. Tapi recently baru buat. 

What am I talking about? Yup. Selling customized props stick. Currently I am selling RM2.50/stick. 

To make it more interesting, I am selling with 1 x chalkboard (9"x12")


All this for RM40 :) 

1 x chalkboard (9"x12") + 11 props stick :) 


for more info, do email us at adibahzack6@yahoo.com 

Jumaat, November 09, 2012

2 months to go! :)

Happy flyday everyone:) Salam to all my muslim friends. 


Yesterday was my appointment with my braces dentist. She said my teeth are set to open the braces in 2 months time! :) Oh wow! How times flies :) I know it still not sure ( opening the braces) but the news does jolly me from inside. Hehe. 

I have the braces from end of 2010. Now I going to have it open at the end of this year. I'm loving it. No more suffer from the braces. No more uncomfortable night with the uptight braces. Haha talking as it was already being removed. LOL.

This remarkable journey of having braces will always be remembered. Haha. Excited of course. Can't wait to end it. :)

Happy weekend everyones!!:)

Khamis, November 08, 2012

Promotion 30% Off!


Happy morning guys!

Happy morning! :) I would like to offer something that worth to buy :) 

guestbook (A4 pages, 30 pages, customized cover n inner)  + canvas printing (16"x24") 

for only RM159 . (30% off) 

let see our works 

guestbook 

guestbook

canvas printing


canvas printing



valid from 7/11/2012 until 30/11/2012.
postage not included.


and also we do have this type of film, special for wedding day :))



for more info, email us at adibahzack6@yahoo.com

Isnin, November 05, 2012

The feeling

Salam semua kawan,


Diba hari nie terlintas nk menulis. Lama dh kot tak tulis apa2 pada blog ini. Diba lebih kepada study and bisnes diba. kalo ada entry terbaru pun pasal bisnes jer. Bosan? Hurmmm tak la sebab diba mmg buat bisnes yang dekat dengan hati diba. Diba mmg suka sangat dengan photobooth dan kalo ada apa2 yang berkaitan dengan photobooth mmg akan menarik perhatian diba. Kalo ada kawan-kawan yang buat photobooth pun diba suka nk tengok. things yang mmg dh sebati dengan hidup diba. Diba baru-baru ni buat keputusan yang akan menyebabkan diba rasa sedih. Diba akan berhenti belajar. Atau lambat skit untuk habiskan pelajaran diba. Untuk pengetahuan kawan- kawan, diba sekarang sedang mengikuti program ijazah sarjana dalam bidang sains makanan. 

Dh tambah pengajian pun. Hampir 4 tahun dh. Mungkin kena stop la kot. Sebab lama sangat. Tapi tak tau la kalo diba cukup usaha untuk siapkan master diba nie.

Diba malas nk pikir panjang-panjang. Baru-baru ini diba diinterview sebagai tutor di UCSI. Harapan diba untuk teruskan master masih ada kalo diba diterima jadi tutor di UCSI. Tapi kalo bukan rezeki diba, diba akan cari keje untuk tampung yuran pengajian diba nnt di masa akan datang. Semangat diba masih kuat. tiada sapa yang paksa diba amik master nie. Diba sendiri yang mahu. tapi kalo lepas nie diba maybe akan minta pengajian master yang lebih mudah la. Dan sambung hingga ke pengajian ijazah kedoktoran. Amin.

Sapa kata tak cemburu bila lihat kawan-kawan lain dh graduasi? Siap dh dua tiga kali. Mungkin rezeki diba belum nampak hasil lagi. Diba sekarang dapat rezeki dalam bisnes plak. Alhamdulillah.Tak pun diba mungkin lebih sesuai dalam bidang lain.

Diba baru-baru ini dapat rezeki durian runtuh untuk bisnes. Tapi belum bersedia untuk share dengan semua. Sebab belum jadi lagi. Nnt dah jadi, diba share dengan semua :) doa diba perjalanan diba di rahmati Allah :)

Untuk semua kawan2, diba nk share gambar retro yang diba suka sangat. Gambar pre-wedding Farid Kamil dan Diana Dianelle :) 

AnnasEaskey Photography
AnnasEaskey Photography






Diba doakan Farid Kamil dan Diana Dianelle selamat pengantin baru :) moga kekal bahagia sehingga ke syurga :) 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX