Cari Blog Ini

Khamis, November 28, 2013

Stress!

hurm suppose orang dh dapat keje happy kan ? kan? tapi aku the other way around. Stress yang amat. tak tau la nk cakap apa. tensen marah takut semua la ada.


aku macam mimpi je dh keje weiii... berapa lama dh menganggur? hidup free style. ini nk jd budak ofis tp aku ++ la keje. bukan time ofis hour je. rasa mcm cuak seh. HAHA giler laa mcmana nk hadap hidup mcm ni lagi selama-lamanya dh la tawaran keje tetap. :((((

mmg tak bersyukur betul la aku ni kenapa la susah sangat nk adjust diri ni. masih lagi ke pos ofis hari2 untuk pos barang bisnes. uwaaaa tensen laaa hidup dua alam nie. tapi kalo aku tak keje ni mcamana hidup aku nk stabil ye dak? terfikir patut kena telan je. :(((


aku paling takut sekali kena duk cakap kt pesakit. Pesakit ok bukan pelanggan dah. Uwaaa.. ini pun dh ada pesakit nk di refer pada aku. Aku cakap haha minggu depan laa. Homaiiii mcmana nk survive. hari ni pun dh khamissss.... mmg tak de alasan laaa nnntttttt :(((((

Ya Allah tolong laa permudahkan perjalanan hidup aku ...seriously

Sabtu, November 23, 2013

ThePhotoBoothCorner : Promo


Hey out there!!:) Great news to all! :) Love to have photobooth at your event plus great pictures of yours for future safe keeping? Or love to have both but over your budget? Search no more!! :) Lets grab this offer :) 

Just book any of AzamHashim Photography's package and save RM100 for your photobooth session!! :) 
Do contact azam_hashim@hotmail.com to grab yours!!:)


Sabtu, November 09, 2013

Persiapan Kawin : Doorgift Jem Mini

 Salam semua :) Diba sekarang tengah mencari-cari doorgift yang sesuai untuk event diba nnt tahun depan. Dulu diba pernah pratikal kt kilang fama buat jem dan kordial. Selain dari botol-botol jem biasa diorg ada buat bungkusan dalam botol kecil. Untuk flight MAS rasanya masa aku pratikal dulu. Sekarang diorg ada buat options untuk jadikan doorgift. Wow menarik kan? Not to worry dia boleh amik as low as 100 pcs. Menarik kan? 

Each botol dijual RM1.60. Kalo pos RM50 untuk 500 - 3000 botol, tapi kalo 100 pos dalam RM22. Menarik kan? At least kalo nk buat something yang different boleh try yang ni kan? 

Jem mini ni ada empat jenis perisa, Seri Kaya, Nenas, Roselle dan Belimbing. 

tinggi sampai penutup 4 cm , diameter 4.3 cm dan berat produk 34 gm. 


Jem mini Sri Kaya

Jem mini Nenas

Jem mini Roselle

boleh jugak kalo nk jem mini tanpa stiker :) harga dia murah skit RM1.50 per jem mini 

Nk order direct dengan diorg pun boleh, nk order dengan diba pun boleh :) 

Yang penting halal dan orang melayu yang buat :) diba sendiri dh pernah tgk kilang diorg mmg bersih dan selamat :) 

Meh serbu fanpage diorg :)

Rabu, November 06, 2013

Promotion #Yearendpromo : AzamHashim Photography



Salam semua :)  

Diba nk ajak ramai-ramai like fanpage kawan diba nie. Dia tengah buat #yearendpromo :) Meh-meh cuci mata. Alang-alang tuh g la tanya kot2 leh dapat reaseonable price. Memang recommended!!:)




Wah ada rebat RM300 :) Jimatttt :) 








Cepat-cepat promosi berakhir 15 November ni. :) Jom B2B 2014 Kita cuci mata.  Kalo tak pun terus jeerrr book :)  Teheeee


azamhashim
email       : enquiry@azamhashim.com, azam_hashim@hotmail.com
website   : www.azamhashim.com
blog         : blog.azamhashim.com
facebook : AzamHashim-Photography

Jumaat, November 01, 2013

ThePhotoboothCorner : #3KGIVEAWAYTPBC


Its here!!!  A gift from us to all of you who have been genuinely been a fan for us  Do share our happiness reaching 3,000 fans by sharing this pictures. Thank you thank you thank you 

Let's!!:) 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX