Cari Blog Ini

Selasa, Disember 27, 2011

Free hand bouquet for grab!!:)

just nk share this promo to all the bride to be 2012 :)

taken from here
taken from here

comel x??:)hehe

sapa nak hand bouquet yang bernilai RM80 mcm kat atas nie??:)

hehe.senang sahaja 

buat kt wall post facebook cerita hand bouquet yang anda paling minati :)and make sure tag AZMAH AHMAD WEDDING DECOR & EVENTS

contoh nyer mcm ini laaa~~~

taken from here
kalo nk maklumat lebih lanjut sila ke sini..


selamat mencuba!!


alor setar langgar pokok sena?

salam untuk semua peminat ai.hehe


apa khabar suma?hehe

baru je balik dari kedah darul aman.pengalaman yang best!almaklumla aku nie bukan reti nor nk berjalan luar KL.kekdahnyer aku nie orang kl la sangat.padahal duk cheras nun kt kajang.haha

meh layan gmbr aku g sana.hehe suma gmbr kawan2 aku amik.tp aku suka sangat.so nk simpan kt sini.hehe

hehe muka teruja sangat
model la konon2 
hehe 

banyak lagi gmbr.tp diorg xupload lagi.comel je diorg tuh.ai je lite2 jer:P

p.s tahniah ja!weii dh jadi tunangan orang.xcaya aku.hehe moga ko n min bahagia berdua hingga ke akhir hayat!:)love you so much!

Rabu, Disember 14, 2011

Sabar itu indah.

salam sayang untuk semua :)



apa khabar peminat ai?hehe
sekarang mmg tgh banyakkan bersabar.tgh atur langkah.berhati-hati.mungkin terlalu berhati-hati.

mungkin perjalanan mudah bagi orang lain.tapi takpela.itu kan rezeki masing2:)

kalo nk stress banyak je benda boleh di stresskan.duit,tgk gmbr orang kawin/tunang.or orang dapat baby.tiny things that make you just wanna cry out loud. tapi? cuba fikir balik.banyak je yang ko ada.(referring to myself)

eventhough majlis is no where near,tapi still dh ada effort towards it.pelan2 kayuh.sepol being so supportive.susah hati gak bila tgk orang len suma dh kawin.tp dier tetap rilek.i guess he completed me.

kadang2 nk cerita pun what for.sbb right now lebih kepada getting serious to Thephotoboothcorner. my baby yang banyak tolong kami throughout these few months.thank you to all of you.yes!YOU:) sbb support diba in my business.syukur sangat.

being vain atas kebahagiaan orang lain pun bukan bawak pekdah paper pun.fokus perkara yang utama dulu.the time will come.insyaALLAH.diba harap bisnes dapat cepatkan majlis kami nnt.

usaha keras kemudian berdoa kepadaNya dan bertawakal.

diba ada mcm2 promosi baru.do look out for it!:)just search thephotoboothcorner in FB or just go to photoboothcorner.blogspot.com :)thanks alot.

Khamis, Disember 08, 2011

Backdrop!and paper fan.hehe

salam sayang untuk semua:)





hehe

sihat korang?skrg ada project baru.hehe yaaaaaa...backdrop.ada beberapa ideas pop out already.hehe.thanks to all the contestant yang banyak bagi ideas.not to forget my dreams backdrop.hehe

it going to be very practical and simple.yet cute and fresh.gituewwwwwwwwww...over jer.

will do in few sizes.but everything still in the paper.cant wait to build it.hehe

will update from time to time.thanks!!:)

Selasa, Disember 06, 2011

Fujifilem instax mini 7s for sale.

salam sayang untuk semua:)

hehe yer sekarang diba ada jual kamera polaroid 7s kalo ada sesiapa yang berminat.

dia ada 4 jenis warna.

putih

biru

coklat

pink
harga untuk kamera pink dan biru = rm240

harga untuk kamera coklat dan putih = rm280 :)

kalo berminat boleh la email diba or saiful

adibahzack6@yahoo.com / sweetadibahzakaria@gmail.com / saifulcorner@gmail.com

Sabtu, Disember 03, 2011

wedding anes!:)

salam sayang untuk semua :)

nie update untuk minggu lepas.haha.sori anes!dh seminggu baru nk update.

minggu lepas g wedding anes!!wehuuuuuuuuu~~~

pelamin anes:)
pelamin nikah :)
bilik pengantin:)
guestbook corner:)

my handwriting:) wedding wishes!
last but not least, me n anes:)hehe
to anes,diba wish happy marriage and moga kekal bahagia hingga ke syurga with hubby:)and moga dpt baby cepat2.hehe


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX