Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Khamis, Mac 24, 2011

Logo banner untuk B2B selangor!!:)

salam sayang untuk kesayangan semua:)

ok2..nie bukan untuk menjarakkan k atau nk beza2 kan kita semua...it just for fun:) lagi ramai n leh suma leh kenal lebih lagi kan kalo tau dba dari selangor kan??

lagi pun sapa2 yang b2b selangor leh r amik banner nie:) kita leh jadi geng kan!!:)

psssstt..kalo belah laki korang kt selangor pun leh letak kt blog korang gak..:P hehehe~...

kita kan 1 Malaysia:)

so presenting!!:)


haha~..comel x??


14 ulasan:

~ NANA ~ berkata...

dba....canteknye!!! utk ganu xde ke? hehe

tp nana lahir kat slangor...heeee~

Lala berkata...

heeeee! lala like!! lala ex-b2b selangor gak sebab kenduri laki kat selangor!!

lovelyadibah berkata...

nana: ye k?? ganu xder la yang ..kalo ada t dba gtau nana dl k!!:)

lala: HAHA..boleh!!:)suka gak!!yay!!

Adawiyah A.Halim berkata...

okey dba..kte nak amek banner b2b selangor..thanks dba =)
sweet k =)

lovelyadibah berkata...

Adawiyah: thanks gak utk syg!leh je:)welcome2!!

cikFM berkata...

cute la dba.. tp kl ngan selangor consider same ke tak erk? hehe..

lovelyadibah berkata...

Cikfm: ada la logo utk kl. Blogger dia.honey wt.t dba tepek suma2 nyer logo utk semua kesayangan tgk:)

kitakesitu berkata...

yeay kita pn dr slango.woot woot

lovelyadibah berkata...

Kitakesitu: woot2!best!kita geng!:)

poyaty berkata...

owhh, besh besh, nnt b2b selangor bole dtg kawen i ye. i amek ye banner ni dba. salam kenal :)

lovelyadibah berkata...

poyaty!!:)salam kenal!!:)yay!harus!:)

zimie berkata...

dba baru perasan banner ni.curikkk ye;)

aien berkata...

yeay dh jumpe b2b selangor...kite jd kwn eh...thanks =)

izfanora berkata...

nice.. br je jumpa tag nie.. hahaha..

salam perkenalan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX