Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Isnin, Mac 28, 2011

pengantin braces

dilema..dilema..


braces dianggap imprefection bagi photographer..aku pun rasa mcm 2..hurmm..tp ada je member ckp braces cantik jer..:(


sedeyh2..pe leh wt..terserah la..aku malas dh nk pikir..dh pakai kot..xkan nk suh dr tanggalkan plak..harap2 keadaan gigi aku nie leh wt braces nie cepat cabut..kalo x,redha la dgn braces masa hari perkahwinan..best??HAHA..[mood: pasrah jela!]


penah je suh encek b pasang braces skali..so xdela nmpk hodoh sorg2..HAHA..tp dier xnk..-_-* 

tp kan..ada la teknologi braces yang leh wt translucent..cuma..aku nie leh k nk demand kt dentist UKM 2..dh la amik service student UKM jah!ada hati nk minta mcm2..huuu~..

source here[link]
kesimpulan kalo xdapat nk pasang braces translucent mcm nie time wedding t,pasrah jela nampaknyer..kena senyum cover2..:(

6 ulasan:

~ NANA ~ berkata...

hhehe nnti kalo kawen kena senyum jgn nampak gigi la :P

♥ Kasut Pink ♥ berkata...

Dba, mahal dak pakai braces translucent. aritu pnh bace dlm paper dlm 10k x silap

~ mizzAmy ~ berkata...

rasanya ada je pengantin pakai braces dear. tapi kena practice senyum ok. kasi nampak comel2 je even ada braces. ;)

sk berkata...

tak kesah la pakai braces ke tak. yg penting konfiden senyum. mesti cantik jek.. kan? ;)

sepupu sy sanggup tunang lama2 sbb nak tunggu sampai bukak braces baru dia nak kawen. hihi

lovelyadibah berkata...

Nana:macamana 2?dba sll senyum smpai nmpk gigi.

Ct: aduh!sedeyh nyer..lg r kena pasrah!

MizzAmy: 2la..kena practise senyum comel dr skrg.huuu

sk: bad news! Encek b mmg xnk kawin lambat2:(sbb 2 pasrah je kawin dgn braces..

nabilazahin berkata...

ala dibaah, comel jek la pakai braces pun kalau time kawin, dgn syarat mmg comel la org tu pakai hehehehe:p tak pnah tgk lagi rupe dbah pakai braces, meh sini tgk, comel je kot kalau time kawin tak smpt bukak lg:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX