Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Selasa, Mac 29, 2011

new logo for BBF

dapat dari puan lynda:) saja nk tepek kt post baru:) nk tulis pasal promosi kt pameran pengantin malaysia hujung minggu nie..tp xder plak dier promote kt profile picture fb pameran pengantin:( ke aku yang xcari btul2??


so logo nie akan digunakan masa gathering bbf t:)


pe yang aku hrp dari bbf nie??


- meeting new and hopefully a beautiful and everlasting friendship :)
- nk tukar2 idea esp from nyomel..nk diy thing.dari hand bouquet and doorgift tp famili n friends xencouraging..sbb ckp t aku penat sorg2..
- nk belajar on how the ex-b2b experience on the wedding itself mcmana nk make sure everything at least the wedding run smoothly..
- nk makan makanan yang sedap2:) ramai yang kreatif dan yang leh jadi future vendors for my wedding..senang dh. xyah cari jauh2..g kt bbf jer
- last but not least camwhoring..haha..xtau la mcmana t kan..:)


mood: depress..kenapa??xtau..nk makan aiskerim jap g..daaaaaaa~

10 ulasan:

~ NANA ~ berkata...

cantek logo baru

btw jeles x dpt join gathering nnti

:(

cheQmOomOo berkata...

kena join ape2 ke nk jd bbf ni?

lovelyadibah berkata...

Nana:napa?huuu...sedeyh!

Cheqmomo: ada group kt fb nie.jomla join!:)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid berkata...

yeay..jumpe dba nanti k =)

yUmIe berkata...

arghhhh jelesss!!!:|

lovelyadibah berkata...

khumeara: hehe..segan la super senior dtg singgah!eceh!:)

yumie: alolo~..jangan la jeles..

cheQmoOmOo berkata...

huhuhu kat fb eh? ok2

lovelyadibah berkata...

meh la nama fb cheqmomo:) t orang tlg addkan:)

~ mizzAmy ~ berkata...

see u there. hehehe... =)

lovelyadibah berkata...

mizzAmy: yay!!:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX