Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Isnin, Mac 07, 2011

review festival pengantin 2011

assalamualaikum suma!!:)rindu nyer kt korang!huuu~..


ok2..sebenarnya mcm lebih kepada sedih dari happy g festival pengantin nie..HAHA..sbb mmg ada photographer yang mmg suka dh bangat2..huuu~..tp kena tggu encek b keje dl..so depresss~


sabar dba..lagi 5 bulan~...wuwuwuwuwu~...t dh keje..kawin je trus...uuuuuuuuuuuuuuu~...ok2..berangan dah!:)


sori sangat2 kt korang sbb xreview awal2..leh je kan review hari sabtu kan?tp rasa malas dh..huuu~




meh kita tgk pe yang best sgt sampai rasa depress 2..huuu~..


photography
1. Littlestars Photography
2.Image Creative Studios
3.Krulmatic
4.Lovestoryteller
5. Lhmediatv -tapi nie videography


mmg skit jer kan??hahaha~...yg kt mines 2 mmg nmpk skit..ke aku yang xabis round..huuu~..


tp sonok sbb dapat harga yang aku rasa hepi sangat..dengan krulmatric..huuu~..


dier bagi untuk majlis jeng3 aku..huu~..HAHA..layan jela kan..


RM888 untuk 
1. sticky album 144 keping
2. 8x12 printed photo 4 keping
3.DVD ..for 144 keping


kalo nk shoot n burn RM600




satu lagi nie si love storyteller.. pakej dier mahal..tp aku suka gmbr diorg..sbb xbyk editing..aku suka yang natural sebenarnyer...HAHA..aku dan kecerewatan...:P


dier nyer shoot n burn lagi murah dari krulmatric.. rm500


uwaaaa~..tp 2 la..aku mmg xleh nk wt paper..huuu~..sedey...


as for catering ada 2 dalam list aku..uuuu~..bersyukur sbb duk kt area yang mmg byk pilihan!:P tp susah gak kalo dh byk pilihan kan kan??


catering
1. mahligai impian event & services
2. sinar cahaya

nie je yang aku berkenan:) heee~..


dua2 makanan sedap..
dan services nmpk ok..friendly and humble..:)tp xtau la mcmana ms majlis t..:)


so dh leh masuk dalam list aku t..heeee~


paper pun, sabar itu separuh dari iman~...huuu~

7 ulasan:

LittleSunshine berkata...

nk picca...hehhehee

Yours Truly berkata...

wah boleh eh mintak shoot and burn je? haih menyesal tak tanye aritu. terkejut tgk package dorang mahal2 sgt. tgh tight budget ni.. :(

yang love storyteller tu ada fb tak? nak gak tgk gambar2 dia. tk jumpa la fb dorang. or website ke? :)

-ili

lovelyadibah berkata...

liza:nk amik gmbr..tp xde byk pelamin sgt la..bj pun bese2 jer..HAHA..alasan!

ili:lovestoryteller 2 best la gmbr diorg seyes!xtipu..t mmg ingt nk amik jer dgn diorg..try click kt nama diorg 2..dba ada bg link skali:)

gudluck!

~ NANA ~ berkata...

takpe, sabar itu indah :)

btw pakej photography tu sangattt murah

Afir berkata...

nk kawenn gak..tibah

BuKan PuTerI CinDeReLla berkata...

hik3...org pon ade pegi diba...gi sabtu ptg...

kite serupa...suka gambar natural - tak banyak edit...LiKe!!

eh...tp murah plak pakej awk eaaa...yg kat brochure mahai2...tihihi

lovelyadibah berkata...

nana: huuu~...murah je leh harap..tapi xleh nk book!!uwaaaa~

fir: HAHA...jom kawen!

BPC: ye k??SUKA gak!!yay!!:) HAHA..sbb dba nie kan mengada2..2 la kot diorg bg pakej yang menggila~..HAHA..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX