Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Rabu, Mac 02, 2011

Photobook :)

hai korang!!:) hari nie korang wt pe??heee~..


just nk sharing satu website nie..:) pada sapa yang dh tau,heee~..abaikan..i baru nk belajar..heeee~...


website pe nie??ini website untuk kita wt photobook kita sendiri..design mcmana,pe yang nk kita tambah atau edit dalam album 2..:) oh sangat la bagus bagi orang2 mcm saya yang nk wt suma sendiri kan..HOHO..seronok!pas nie leh cut budget untuk photographer..just suh diorg tangkap gmbr cantik2 then bagi DVD.kitorang wt photobook sendiri..HAHA..tp walaupun dh wt design sendiri,still order r dgn photobook nyer compeni 2..eh xpela kan..at least kita puas hati kot dgn pe yg kita tgk kan kan..[hopefully xmahal n gmbr nyer cantik jer..]


meh kita terjah website dier : http://www.photobook.com.my/


meh kita tgk mcmana rupa dalam design book 2 :)


bila mula2 masuk software nie:)
dier leh wt photobook,card design..huu~..


rate price list ada kt sini [link]


p/s:xder gmbr lagi..so nk tunjuk demo yang jadi photobook pun xleh..heeeee~

8 ulasan:

LittleSunshine berkata...

macam best..nk usha la link ni

♥♥ Kasut Pink ♥♥ berkata...

besh2... mcm nk buat utk gmbr tunang sbb dulu x pkai OP..

"cikkin" berkata...

wahh!! menarik cik dba..=)

~ NANA ~ berkata...

wahhh suke2!!! nak try buat sendiri la since i xde tempah kat mane2 lg...hihik

lovelyadibah berkata...

liza: haha~..bleyh ajor!:) sila2:)

kasut pink: ye k??huu~..t nk tgk mcmana!!heee~...

cikkin: HAHA..menarik kan kan??:P

nana: 2 la kan..cuba try..at least kita puas hati dgn kedudukan suma gmbr kan kan??:P

h e r n y z a r berkata...

sara dh cuba buka.. x dpt la yang... kene block kot kat opis ni.. hahaha~! new gud source.. sara suke.. :))

farahfatihah berkata...

owhhh tq2..ada gak link dia..lama carik..

lupa plak, amik award ehhhh kat my blog

lovelyadibah berkata...

sara: haha~..ye k??mebi la..:)sbb kt UKM nie leh jer..heee~..welcome!!:)

farahfatihah: haha~..welcome:)

HAHA..xsangka ada award utk i..thanks from my deepest heart!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX