Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Isnin, Mac 14, 2011

parents dan impian mereka!:)

salam semua:) heee~...kt lab nie sunyi giler ah!suma pun dalam mood holiday!:) lagila kan student leh suka suki jer bila nk wt lab:)


bila umur kita dah meningkat, HAHA  so kita pun dah gatal nk kawin :P so bila kita mcm 2 parent kita pun mula la berangan benda2 yang memudahkan mereka cter nyer..HAHA...layan kan ajor aku merepek..:P


hari sabtu lepas, aku dan parent aku g majlis kawin anak kawan diorg yang duk area rumah kitorang..kiranya aku pun kenal je dgn anak kawan diorg 2..:) so pe menda yang aku duk merepek2 sebelum nie??


diorg start compare things yang kawan diorg wt untuk majlis anak diorg..catering bla bla..tmpt sanding mcmana..nk ada kompang berbunyi berdentum2 dalam dewan HAHAHA... 


contohnyer:


hah mcm nie senang,wt sanding kt dewan..t ko nyer wt kt dewan..t senang kalo hujan xde kena tempias..


catering  ****** nie mmg dh biasa orang sini amik..xpayah cari yang lain..bla bla bla


pelamin 2 leh r wt mcm si nurul nie..simple jer..cantik..:P


xpun
dba:bisingla kompang bunyi dalam dewan, t xnk la mcm nie..
ibu: ibu suka..barula meriah..
[gulp...!]


urgh..aku start takut okeyh!..aku plan mcm nk ada candy buffet and ada kawasan photobooth dan guestbook..


takut la plak t idea aku kena reject...and stuff..huuu~

7 ulasan:

~ NANA ~ berkata...

hihik parents mmg camtu...

dba kire beruntung tau sbb parents sporting nk itu ini...

my parents byk yg dorang sekat...xmo ade muzik la,xmo buat kat dewan la, macam2 la...

♥♥ Kasut Pink ♥♥ berkata...

Ha kan, byk kepala byk karenahnye.. mcm ct, ct plan pastu mintak pandangan kakak sbb rasanye die tau ape yg terbaek @ tidak...

Kite ni kdg nk kawen byk hati yg nk kena jg sampai kena korbankan hati sendirik kan?

lovelyadibah berkata...

huu~...so far diorg xder la nk cut paper lg..tp xtau la bila dh start planning btul2 t..huuu~..seram!

lovelyadibah berkata...

ct: HOHO~..2 la pasal..:)kena preparing sambil enjoy!huu~..[ckp skrg senangla..HAHA..]

Afir berkata...

Pepandai ler asimilasikan kehendak parents dgn dream wedding kamu..ahaha, fusion anak n parent akan jd yg terbaek..pasti

lovelyadibah berkata...

chewah!asimilasi gituewwww!!iloike!!:)

mestila..kalo x,pengsan i t masa wedding~..huuuu~

lovelyadibah berkata...

chewah!asimilasi gituewwww!!iloike!!:)

mestila..kalo x,pengsan i t masa wedding~..huuuu~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX