Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Jumaat, Mac 11, 2011

YAY!dh nmpk penghujungnyer!:)

salam cinta untuk semua!:)


entry nie lari skit dari wedding's stuff:) sbb apa??nie pasal master I :)YAY!alhamdulillah!syukur kepada kehadrat ilahi sbb dapat supervisor yang sangat mengambil berat pasal pelajarnyer dan memudahkan pelajarnyer dapat master..HOHO!:)


pg td dh meeting dgn supervisor..:) memula nk cerita pasal satu stage yang memeningkan nie..[HAHA..korang yang xfaham wt2 faham jela~..HAHA] so kalo ikutkan mmg buntu gler ah!rasa mcm nk quit pun ada..[tp rasa jela..HAHA] then bila dr pikirkan yang aku nie dh sem 4..HOHO..sedeynyer..dh 2 tahun okeyh blajar master! so dier ckp skip jer part 2..just proceed dgn optimization dan kinetic storage!!YAY!!hepi sangat2 okeyh!:)


suka 1000x!!!:) harap2 dapat settle by end of this year!then leh keje n kumpul duit kawin!!wuwuwuwuwuwu~


p/s: let us pray for the sake of japanese people thus all the people in New Zealand, Hawaii,Philipina, Indonesia, Papua New Guinea and others! YA ALLAH SELAMATKAN LA mereka dan lindungila kami ..amin~

8 ulasan:

BuKan PuTerI CinDeReLla berkata...

srnknye blaja kn....?? tak sbr smbg master gak...wpn part-timer...hu3..kawen, studi, duit, hubby...pening2...mampu ke org ea...

lovelyadibah berkata...

ye k BPC??yay!ada geng!:)xpe2 kalo kita minat suma mesti leh!:)chaiyok2!:)

amy fahmi berkata...

hi dear,
heee. i pun slalu rasa nak quit master. dah beberapa kelai sik tensen je nak quit. biasalah, tgh serabut, takkan la betul2 nak benti pulak kan. hehe.

lovelyadibah berkata...

Laa..ye k?samala kita!yay!!! Suka! Nk quit 2 sll je rs.xpe2 meh kita sama2 grad okeyh!

~ NANA ~ berkata...

erk master??? i awal2 lg niat TAKKAN sambung master....kekekeke

lovelyadibah berkata...

Huhu..adoihai..gedik la!hahahahahahahaha apsal xnk smbg master?

iedayah berkata...

alhamdulillah u msih truskn niat u tuk truskn master.if x,i babab u if u benti..

lovelyadibah berkata...

daya:hehehe~..bek la..uwekkk:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX