Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Selasa, Mac 01, 2011

terima kasih. awak mmg yang terbaik untuk saya...

huu~...bila jenjalan kt blog sayang2 suma..suma masing2 gigih..aku??nan ado..huh..tp suma [parent n encek b]pujuk g survey sungguh2 dl..:(


nk update pe sebenarnyer??xde pe..huh..sedey..kengkadang aku depress,encek b jadi mangsa..HAHA
tp mmg salute sangat kt dier..dia la manusia yang paling bersabar dgn aku..aku nie dh la annoying..pas2 suka sangat nk memaksa..


aku nie manja..kuat menangis..ngada..gedik..huuu~...


dier plak kaku..keras je..huuu~..sll pun xder perasaan..[kalo aku duk cerita dgn penuh perasaan,dier kengkadang mengangguk jer..hampeh!] 


walaupun rasa boring bila borak dgn dier[sbb dier xder nk respon sangat], aku tau dier kisah pasal aku..


sbb apa??




bila aku marah, dier cepat2 minta maaf..walaupun bukan salah dier..


bila aku nangis,dier cepat2 cuba cerita kisah lawak atau wt2 'excited' dgn pe je aku cerita[padahal dier mmg xder perasaan pun]


bila aku susah hati,dier tau mcmana nk tenangkan hati aku


bila aku rasa menyampah,dier tau tukar topik dan bagi aku rasa lagi rindu kat dier..




dier mmg xkuat nangis macam aku[xpenah nangis pun], tp aku tau dier susah hati bila aku merajuk..


dier gak bukan la seorang yang pandai mulut manis, tp dier seboleh2 nk puji aku..walaupun aku rasa aku nie biasa jer


dier bukan la seorang yang jiwang2 nie..seyes!letih je nk suh dier wt aching2 romantik..mmg hopeless! tp dier tau bila nk bg surprise kt aku...:)






p/s:orang cakap bila seorang lelaki itu sanggup lakukan sesuatu yang diluar kebiasaan dier,maknanyer lelaki itu betul2 menyintai..

13 ulasan:

~ NANA ~ berkata...

alololo sweetnye dia :P

yUmIe berkata...

Alolo..chill r dba..laki mmg cmtu.kekdg die x aware ape yg kte nk,but ada mse2 nyer die lebih tau ape yg kte perlukn.sometime Mr K pn cmtu.hihi.cth: die mne penah bg2 bunga ni.cpt layu ktenye.baek bg benda lain yg lbh berguna.huhu.tp die sgup DIY benda yg die rse boleh semata2 sbb nk penuhi impian tunang die.ekeke.so xyah depress ok.jnji kte tau perasaan kte dan die kuat!:)

lovelyadibah berkata...

nana: hoho~..terharu kot dengan pe yang dier wt..

yumie: urgh!mmg la kan..susah nk jangka diorg nie..kita nie punya beriya kan nk cter k pe..dier wt dono jer..tp kita tau dier syg kita..harap2 la kan!:)

cheQmOomOo berkata...

kt ni cam same je..org pun manje xtra (ank bongsu la katenye) tp sabo jek dia if org wat perangai..bab citer tu..guy mmg centu kot..kt beria citer, dia?? "owhh.." erk??hangen jek :)) tp klu dia wat2 over..rs ngade jek, cam pompuan :))
xke pening en.tunang nk melayan ???

pempuan bkn utk difahami..tp utk disayangi :p

lovelyadibah berkata...

cheqmomo: HIGH FIVE!!mmg leh jadi geng..dba sulung..tp manja mcm bongsu..heeee~...

mmg kan..hangin..tp bila dier nk ngada,kita nyampah plak..dier kadang2 ikutkan jer kepala dba..huu~..

cheQmOomOo berkata...

tu la..klu bley kt jek btol..org dlu hope sgt dpt someone y tegas*kunun2 biar jd ketua keluarga y bagus* tp bler pk2 if dpt y garang..kompem xbley, sbb asyik kena marah je*plus kompem mls nk lyn org y ngengada ni* :))

bler pk2 kt ni mcm nk sy sempurna jek pdhal mn de y sempurna,tp ALLAH da bg y terbaik utk kt..kn?

doa y terbaik utk kt semua..amin~

♥♥ Kasut Pink ♥♥ berkata...

perempuan mmg camtu emosi lebih.. tp kite tunang jauh lebih muda dr kite, die yg manja lebih dari kite.. psstt.. tunang kite penah nanges dpn kite. kadang kite x nanges tp die yg nanges smpai kuar2 air mate..hihi

faRa_diLa berkata...

bagus la dah dapat yg terbaik utk kau. dia mmg syg gilerrr kat kau ni. tu yg ajak kawen terus. ehehehe.

anaztasias nora aira berkata...

awak buat saya teringat pada tunang saya la hehe sanggup datang dari cameron naik motor lawat saya di UKM dulu .... ~ moga Allah panjangkan jodoh kamu hingga ke syurga :)

cheQmOomOo berkata...

kasut pink: huhuhu comel je..yela da syg, nanges aje la :)

lovelyadibah berkata...

cheqmomo: HAHA..gedik ah! amin2~..

kasut pink: HAHA..tunang yang manja..auwww~..dh terbalik..best la dapat mamat jiwang!:)

fara dila: thanks!!mmg dier sayang sgt kt aku:P perasan la kan~..

nora: HAHA..eh sama dari UKM gak eyh??kita pun..:)amin2~ :) untuk nora gak!:)

farahfatihah berkata...

so sweet!!!! moga jadi yg terbaik buat dia

lovelyadibah berkata...

farahfatihah: heee~..thanks!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX