Cari Blog Ini

Khamis, April 29, 2010

motivation ok!!:D

after really deep thought and many2 consideration...

i WILL NOt go~...maybe it still hurts~..and i'm not going to make myself looked like a fool then~..

so sumtime i will just want to stop thinking already~...i know all of you guys would love if i go...hurm..i 'll just don't want to be so insanely stupid...
he is happy..and i'm not happy..suppose going there to support him n congratulate him..but what if i will not supporting him??

i'm SORRY...

Rabu, April 28, 2010

patut pegi k x???

saya suka dia...

tp dia dh kawin

majlis perkahwinan dia hujung minggu nie...

patut pegi k x??

Jumaat, April 23, 2010

duit2~...hahaha~

sebagai pelajar/RA..duit 2 mmg mcm air..dh skit je kan..hahaha~..

masuk je duit..dh bahagi2kan duit..last2..tinggal skit blk~..haha~..
xpe dba..t dh keje gaji aku lagi banyak kot..sabar jela~...
demi abah ibu n adik2 yang disayangi~...:D

Rabu, April 21, 2010

A.D.A.M.A.YA!!!!!:D

HAHAHA~..ok2...nampak sangat shuke!!!

hari nie terasa nk meraban pasal cter drama petang2 kt tv3 2...
aku sangat suka si Adam..hahahaha~..cara dia len gler dengan si Farid Kamil masa dalam I'm Not Single...
aku tau cter nie kesinambungan dari movie 2...

terus terang aku rasa I'm Not Single 2,biasa jer..tipikal cter movie melayu yang aku xrasa paper...comel mmg la comel tapi xsebest masa drama Adamaya nie...gler la aku leh menjerit2 manja depan tv...haha..[walaupun aku mmg begitu..ekekeke~]..
ok2..pe yang best sangat pasal Adamaya nie??

1.jalan cter dier xsarat pun...santai~..hahaha~...
2.aku senang dengan lawak2 cute diorg wt...kira leh connected la dgn jiwa aku~...huuu~...
3.aku rasa si Lisa Surihani dan Sein sangat sesuai dengan karakter diorg...
4.hahahaha~...aku yg malas tgk tv suka tgk drama...cuba bayangkan...[eh..nie pun alasan ea??hahahaha~..]

paper pun, yg sukakan Lisa Surihani, Sein and komedi romantik yang sangat2 CUTE, bleh la tgk citer Adamaya nie...x rugi aku gerenti!!!:D


Selasa, April 20, 2010

sukanya bila dengar cerita cinta~

duk kt lab nie kalo xder keje..mcm nie la kan...

kononnyer nk study la kan..xla wt lab...TAPI..
hahaha~...aku dengar plak cter cinta dari kakak2 lab yg aku sayangi~..hahaha~..
suka dengar bila dengar cerita bila laki yang betul2 ikhlas sayang kat perempuan~...
hati aku berbunga2 walaupun aku nie belum ada lagi di hatiku..

harapan aku kalo btul la dapat seorang lelaki untuk ku..hahaha~

1.biarla dia seorang yang matang dalam membuat sesuatu keputusan..janganlah sampai dia seorang yang tidak dapat membuat keputusan,yang penting matang

2.aku suka sangat kalo dia penyabar dengan aku..[lor..aku xla begitu annoying..tapi yela kan..boleh terima kita seadaanya..]

3.dia mestila boleh faham aku..dan tidak mendesak aku dalam benda yang aku xleh atau susah nk terima..

4.yang paling2..penting..dia terima aku dan keluarga aku~...

hahaha~..berangan2...:D

rasa sedih tp perlukah??:D

hi!!:D

ok..tajuk blog yg agak pelik kan??
well,aku patut rasa sedih pasal chenta aku yg dolu2 2..hahaha~...dia dijangka akan kawin hujung tahun nie~..
TAPI~..

1.PATUT k aku rasa sedih untuk orang yg mmg xder rasa nk hidup dengan kita??

2.aku rasa buang masa nk sedih untuk dia...hahaha~..aku cukup kuat untuk teruskan hidup aku~...

3.aku nie kan CANTEK!!hahaha..[perasan gler...naseb korg la dapat blogger cm nie..]

4.masa nie terlalu pendek la untuk pikirkan benda yg sedeh:D

5.paper pun,wt pe nk sedeh..baik kita ENJOY!!!:D


Isnin, April 19, 2010

APAKAH??thank you2!!:D

1. Thank & link the person that gave you the award 
2. pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic
3. Contact said Blogs and let them know they've won the award
4. State 7 things about yourself.
sebenarnya dh lama kot dpt award nie..kerana rasa rendah diri..[sebenarnya agak byk keje..sori ea cousinku~..hahaha~]
ok...heres to fulfill the terms and condition
1. terima kasih yg teramat amat sangat kepada pemberi award iaitu...si penggoda ~...eh bukan2...si bukan penggoda~...terima kasih la kerana memberi sebuah award yg sgt bermakna untuk saya..ecece~
2. untuk list bloggers plak~...(1) kak nawal..[i noe2..u mmg dh fofular..xpe2..tambah ajor] (2) si oyen [u are like lady gaga bebeh!!!]..(3) Usrati..[ini adalah abg kak manja..] (4) mimi [d.o.m.l] (5) si haja..[yup..si disneyjoffy] (6) saya nak dengar lagu..[eh eh..ini blog yer]... (7) berry bites..auww~..ahaha~.. (8) badruz..[hee~..harap dia xsibuk la kan..ntah2 bulan bp dia br tgk] (9) en saiful..huu~... (10)greatgurl.. (11)delicioustastydelicia..[panjangnyer..huuu~] (11)zed zaidi...[artis u'olls] (12) pija.. beautiful~:D (13) pak nil..suka sgt pada kamu..[err..fan oke..] (14) deluqies..[dh lama dia xupdate blog..rindu plak] (15) ellofatin..huu~..suka baca blog kamu~

3..hahaha~..kalo aku xwt xpela kan???hahahahaha~

4.ckp 7 benda pasal aku??? oke (1) aku seorang perempuan..hahaha~ (2) aku budak sekolah lg..hahaha~ (3) suka gler merepek meraban (4) suka blog hopping n blogging (5) suka gak fb..tp sejak xder laptop nie jarang gler online fb... (6) aku nk jadi lecturer..hahaha~.. (7) suka hidup aku skrg nie...:D

ok~..hahaha~...harap boleh la kan~...:D
 

Jumaat, April 16, 2010

gud luck kawan2~...

huu~..post kali nie khas wt suma yang sedang dan akan menduduki peperiksaan~...

G.U.D.L.U.C.K!!!

all the best k..chaiyok!!!:D

Rabu, April 07, 2010

oh laptop ku~...kuang3...

pe dh jadi dgn laptop aku??

2 la pasal, aku pun xtau pe dh jadi dengan laptop aku...namun, dia telah pergi untuk selama2 nyer [kalo aku xnk betulkan la~..tp nmpk gaya mcm malas nk betulkan..hahaha~]

kenapa laptop aku telah pergi untuk selamanya???

aku pun pergila jumpa dr laptop kt jalan reko semalam..rupanya..jeng3...motherboard dier dh matila~...

kalo nk btulkan kena byr rm800..adeh..di tengah bulan yg mulia ini...mestila kering sekering2nya~...hahahaa~...

paper pun, pengebumian laptop aku telah dilakukan pagi td..disaksikan oleh aku yer..

hukhuk~...tempat mu sapa la leh ganti~..hahaha~...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX