Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Khamis, September 29, 2011

pau for wedding?

salam sayang untuk semua :)


hehe saja je kan tajuk mcm 2:) haha..dba terfikir kalo ada pau untuk time wedding t.maknanya ganti kan pau dengan candy buffet or manisan yang lain:) my uncle ada buat bisnes jual pau :)lama dh since 2009 kot.xingt dh.tp dh lebih dari 5 tahun.nama syarikat nuralin enterprise.based kt bangi selangor.if korang nk tempah pau tapi xtau kat mana yang murah dan halal, leh r contact pak sedara dba nie.jangan risau sedap sgt!!hehe

fb anwar atan
if needs details leh email dba adibahzack6@yahoo.com or direct dgn pak sedara dba anwaratan@yahoo.com

lapo la plaks!hey jom breakfast. (time publish nie pagi lagi.hehe)

jgn lupa contest dba!!ada surprise gift untuk korang!:)hehe


till then,

xoxoxo

adibah

2 ulasan:

Renee Meow berkata...

i suke pau..nyum2..! :D

choclairissa @ intan berkata...

kreatif jugk letak pau...kalo nk lg pelik bleh buat kaler2 cm apam...haha cakap pandai tapi saye x pandai buat :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX