Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Isnin, Januari 05, 2009

surprise!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hehehe....hepi sangat2....wah,mmg gila r...suka yang di tahap dewa r...benda yang paling2 tidak disangka berlaku...hepi sangat...rupa2nya ada sebab kawan2 aku bersikap pelik dari biasa....hari nie hari isnin 5 januari 2009...semalam birthday aku...so aku rasa dh lepas r dari sambutan harijadi aku yang ke 22...so tadi g makan malam dengan zafran,yana dan kak nawal..tapi pelik sgt..yana n zafran naik kete yana...dan aku n kak nawal naik kete aku..pelik yang amat sgt...apasal xnaik satu kete je?tapi nasib r aku nie mmg jenis blur tahap dewa cipan(agaknya kalo cipan pun leh agak kan?)tapi aku tetap hepi...xtau kenapa..selalu kalo kuar ada kak nawal n zafran selalu hepi..xpenah xhepi...aku suka sgt tgk zafran n kak nawal bergaduh atau bergurau...mesti ada lawak...2 satu benda yang pelik..then yana g order air oren 2...apasal banyak sangat air oren si yana order?tak ke pelik?tapi dia kata 1 sebelum makan and 1 lagi selepas makan...dan aku nie pun iya kan aje...xkan nk suh pulangkan balik...bukan itu je kepelikan yang berlaku pada malam 2...si yana suh aku yang dh duduk kt tepi kak nawal g kat tepi dia...aik?kenapa smpai mcm 2 skali...dia kata nk bermesra dengan aku...huhu...aku biasa r wt kepala gila duk melayan kepala dia yang kelakar...xlama pas2...jeng3...lagu happy birthday keluar...happy birthday to you...happy birthday to you...happy birthday to you...wah...mula2 aku xexpect apa2...sebab dah lama sgt org xcelebrate birthday aku...last masa matrik...dh lima tahun...gila r...then aku lantak kan aje lagu 2 dimainkan..then tau2 jer...ada kek datang kt aku...wah...ramai plak org yang menyanyi lagu happy birthday untuk aku...malu yang teramat sangat...rasa macam dah jadi kecil sekecil semut merah...wah...gitu...muka aku dh teramatla merah dan tebal..aku menangis terharu...hepi sangat...wah...pelanggan kat meja lain suma pandang meja kitorang...bukanla aku nie xbiasa jadi perhatian,tapi aku jadi malu sangat2 sbb diaorang meraikan ulangtahun harijadi aku...ekekeke...padanlah abg yang amik order 2 asik tersengeh2, tersenyum2...rupanya aku je yang xtau pasal celebrate birthday aku...hampeh suma orang...rupanya bawak dua kereta sbb abang duk kat belakang seat kete yana...pandai betul diorg...aku bila nampak abg,aku dh terlalu hepi sgt...sbb sweet dia nk wat mcm 2 untuk aku:)hepi222222..........hehehe...nnt aku upload suma gambar pada malam nie...malam nie tido lena r:)

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX