Cari Blog Ini

Khamis, September 29, 2011

pau for wedding?

salam sayang untuk semua :)


hehe saja je kan tajuk mcm 2:) haha..dba terfikir kalo ada pau untuk time wedding t.maknanya ganti kan pau dengan candy buffet or manisan yang lain:) my uncle ada buat bisnes jual pau :)lama dh since 2009 kot.xingt dh.tp dh lebih dari 5 tahun.nama syarikat nuralin enterprise.based kt bangi selangor.if korang nk tempah pau tapi xtau kat mana yang murah dan halal, leh r contact pak sedara dba nie.jangan risau sedap sgt!!hehe

fb anwar atan
if needs details leh email dba adibahzack6@yahoo.com or direct dgn pak sedara dba anwaratan@yahoo.com

lapo la plaks!hey jom breakfast. (time publish nie pagi lagi.hehe)

jgn lupa contest dba!!ada surprise gift untuk korang!:)hehe


till then,

xoxoxo

adibah

Khamis, September 22, 2011

depression is going away. i hope.

salam sayang untuk semua:)

xsangka dh lama tinggalkan blog.sori sangat korang.right now tgh nk bangkit balik.eceh!hehe

tajuk post mcm la teruk sangat kan?hahaha.dalam this 3 months mmg agak mencabar but i guess itu la the "gees"dalam hidup kan.haish.diam xdiam dah 200 followers.thanks korang for following my blog.insyaALLAH i will share all the good thing in life dgn korang.

pg tadi g test drive kete saga FLX :)hehe

mybestcardealer
Ya ALLAH,seronok sangat!insyaALLAH.dapat kete baru bulan depan.hehe. t kita sambung k!:)

till then,

xoxoxo

adibah:)

Rabu, September 21, 2011

wordless wednesday!:)hehe

salam sayang untuk semua!:)

xnk cakap banyak
pe lagi?hehe..xtau pe yang dba ckp kan nie sila klik sini dan sini

good luck!:) 

Selasa, September 13, 2011

save the date~~

salam sayang untuk semua:)

rindunyer kt korang semua!update tiba2 je dh save the date!hahaha..buat suspen je kan?:)

i wish mmg my date.tapi skrg masih banyak halangan bagi kami untuk dirikan masjid.HAHA.thanks for my beloved follower yang sentiasa ikut dan baca perkembangan dba :) if you girls need help, just buzz me kayh~! email n phone number that always available for you girls:)

ingt x peveyhack?:) for those yang dh banyak survey photographer, sure dh penah dgr this team.photographer yang sporting and professional. skrg diorg mengorak langkah ke bidang videography. kewl kan? baru je hari nie abg rashdi bg link save the date client dier kt fb dba.so bila tgk..whoa!comel gler dari segi cinematography dier.tp pendek sangat la cter dier!!!HAHA.we want more,we want more.haha over aku nie.

kenapa beriya nk promote abg rashdi nie?? sila tonton video kat bawah nie!worth watching!

i love it. kalo nk contact abg rashdi boleh pegi kt sini
 
website :  peveyhack.com
 
 
next entry will be about voucher kenny rogers!dh dapat dh.hehe.xsabar nk tunggu entry korang!
 
blur?xtau pe yang dba maksudkan? leh pegi link sini dan sini :)till then!!
 
love,
adibah
xoxoxo.

Jumaat, September 02, 2011

jubah untuk majlis ehem2?:P

salam sayang untuk semua

haha aku mmg ngada.masih lagi berkira-kira nk pakai apa untuk majlis.hehe.harga jubah sekarang mmg boleh tahan harga nya dengan design baju kebaya atau baju kurung yang ada design2 itu.rm1++ gak ah.whoa!tp cantik kan?mestila mahal.huuu~..tp kalo dapat yang murah plus cantik,lagi ah best.ye x?hehe

aku duk jalan2 kt jubah online website.meh kita cuci mata :)

dari jubah online. rege rm2++ T_T
dari jubah online.rege rm1++
xpun jubah kaftan kan? :)

dari butikmaya
dari mmly collection
p.s: dba nk jemput semua kawan2 ke rumah terbuka dba pada 24hb September nie.kebetulan dapat cuti for alia wedding so alang2 wt rumah terbuka skali. thanks suma:)

surah al-israa' ayat ke 23

salam sayang untuk semua :)

selamat hari raya untuk semua sedara mara dan
sahabat handai di mana jua anda berada. dba paling suka hari raya apabila kami sekeluarga dapat berkumpul bersama meraikan kemenangan sebulan berpuasa dan beribadat dalam bulan ramadan barakallah.

tertarik dengan inti pati surah al israa' buat dba lagi sayu di pagi raya meminta keampunan kepada kedua ibu bapa dba.kemungkinan tahun ini tahun terakhir menjadi seorang anak bujang.

marilah kita fahami maksud surah al israa' ayat ke 23

dari surah.my

Dan Tuhanmu telah perintahkan, supaya engkau tidak menyembah melainkan kepadaNya semata-mata, dan hendaklah engkau berbuat baik kepada ibu bapa. Jika salah seorang dari keduanya, atau kedua-duanya sekali, sampai kepada umur tua dalam jagaan dan peliharaanmu, maka janganlah engkau berkata kepada mereka (sebarang perkataan kasar) sekalipun perkataan "Ha", dan janganlah engkau menengking menyergah mereka, tetapi katakanlah kepada mereka perkataan yang mulia (yang bersopan santun). (surah al-israa' 23)

allahualam.

Khamis, September 01, 2011

hye!!new blog to be followed!!:)

salam sayang untuk semua:)

for those yang suka the idea of having photobooth at their wedding reception. :) tp xtau mana nk cari sapa yang leh provide those services??look no further!!:)

http://photoboothcorner.blogspot.com/

is the one who should you guys seek!!:) insyaALLAH dba n sepol will providing services in having the photoboothcorner for your lovely wedding..:)

right now, we are offering the newly open business's promotion!!:) dun worry, lots of slot still open for reservation:)

please to let you guys know, upcoming services will be

1. renting easel for canvas printing

2. canvas printing

3. backdrop [for photobooth corner]

please feels free to view and thus follow the new blog:) thanks alot guys!!hugs**

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX