Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Khamis, Julai 28, 2011

pertandingan mencari idea kreatif!:)

salam sayang untuk semua

hehe..lama dah mencari masa untuk menlancarkan pertandingan ini.tapi konon2 bz tue yang tak lancar2 kan.haha.

nie ada la untuk semua pembaca tegar blog lovelyadibah. thanks alot sbb selalu sngt singgah dan beri pendapat dan komen.sayang korang semua.for those yang nk join pun xpe.kita mmg mengalu2kan pernyertaan dari semua orang yang sudi.hehe



not to worry. xder kena like pun.eceh.tp kalo nk like fanpage thephotoboothcorner leh g kt sini 
hadiah utama je yang ada?haha.not to worry.prizes bukan untuk grand prize je.coming soon.korang pe lg.leh ar wt entry yang best2!:)



12 ulasan:

Renee Meow berkata...

yeayyy for dba...!! bestnye ada contest camnie....untuk wedding 2012 voley ker?? :D

~ NANA ~ berkata...

utk org da kawen boley join x? hihi

Hunny Kitty berkata...

wahhhh!! dah ada contest!!!!

UyaRayza berkata...

yeayyyy nk join la dba hehe..kena kumpulm idea dulu....

choclairissa @ intan berkata...

saye sudah kawen..tak boleh join :(

zimie berkata...

dba!!

wow bestnya ada contest.nasib tarikh tutup lama lagi.boley la konon-konon-nak-pikir-ayat-ape-nak-karang hehe

K.I.N.A berkata...

aku boleh masuk tak mek?hahaha

Cik Zimie berkata...

http://kahwinbetulbetul.blogspot.com/2011/09/idea-photobooth-kreatif.html

join dah cik dba syg.sila tengok keh.:P

Renee Meow berkata...

wah zimie da post...i masih tgh mengarang.arghh. tmrw last day..huhuhu.. gudluck twin! :D

Cik Zimie berkata...

cepat my dear twins.tarikh sudah mahu berakhir.hikhik goodluck hokeh :)

Renee Meow berkata...

huhuhu last day today kann?? hope my contest entry still diterimaa.. here's my contest entry dba.. http://reneemeowwedding.blogspot.com/2011/09/contest-idea-photobooth-kreatif-by.html

tqvm!! :D

anaztasias nora aira berkata...

dba !! nora join last minute. sori !!! im supporting u always :)

http://norapurplebridez.blogspot.com/2011/09/idea-photobooth-kreatif.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX