Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Isnin, Julai 11, 2011

Style Wedding

salam sayang untuk semua:)

sapa nie?huhu mungkin yang selalu search for wedding mesti penah dgr:)


 Style Weddings merupakan penaja utama dalam Pameran Pengantin Malaysia, PICC Putrajaya 8-10 Julai.Sapa yang blur??dulu style wedding dikenali sebagai Duriankahwin Gift dan Horahorey Videography. so diorg bergabung jadi style wedding :)


http://www.facebook.com/styleweddings.my


dier ada 3 kategori


1. style favors
2. style cards
3. style video


untuk style favor diorg ada pelbagai jenis favor yang unik dan lain dari yang lain.sila jamu mata!








selain itu juga terdapat juga 

1. Tasbih
2. Personalized Jam Jar
3. Cookies





untuk Style Video mereka menawarkan pakej video yang amat style la!ecececehh!!!pandai je kan aku.hehe


meh layan satu:)hehe



Nikah Wedding Highlights - Amri & Diyana :) from Style Weddings on Vimeo.


harga diorg start rm1688 tapi kalo pegi pameran pengantin leh dapat smpai rm1288.sob sob..mmg murah lagi la berbanding dgn Saiful Nang nyer cinematography dgn CST nyer.hehe.sapo nk sponsor nieh??ekekke


what i love about them? 

dh lama sevey diorg nie.since dari nama diorg HoraHorey lagi.hehe.suka sbb diorg nie ceria jer moment yang diorg capture.n mereka leh dikatakan almost at par dengan CST n iMOMent.hehe..saja je kan nk ckp almost.hehe

last but not least 

Style Card.nie baru je launch kt PICC hujung minggu lepas:) mesti dapat harga yang berpatutan since dier baru launch:)

pe lagi kalo berminat boleh pg kt fanpage diorg nie 






8 ulasan:

nida-razak berkata...

ooh..hora horey..nida tau diorang..mmg best gak..da gabung jd style holiday eh...dba xgrab ke promotion kt picc tu?

LisaLisut berkata...

i know hora horey since my fren la si diana n amri tu punya video u attach tu.hahaha.nice one.cool je :)

iedayah berkata...

owh..dorg da brsatu rpnye..almk i xleh tgk video r plak kt opis.~~sigh

zimie berkata...

ok zimie tak pernah dgr nama ni.harhar.nampak sgt belum katam survey2 ni.btw thanks dba syg 4 sharing.ok nak teruskan mensurvey.daaa :)

kaklong berkata...

wah....mmg best la tgk video tu....sangat suka....kalo try masuk ke 3D sure lagi gempak kan...=)

mcm kak long g PICC 10hb ari tu tgk wding tomok...best jugak..tp kak long tak grab satu pun...cedih =(,...en tunang kata, nnt2 k...

farahfatihah berkata...

alamak x pernah dengar nama ni b4 huhuhuhu skg pun dah x amik port sgt sbb dah kawen kan heheh

~ NANA ~ berkata...

mmg style la dba! hehehe

iMoments berkata...

thanks for giving compliments to iMoments!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX