Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Sabtu, Julai 16, 2011

keje saya bese2 jer..

salam sayang untuk semua:)

hehe tajuk post xleh blah kan..hahaha

mcmana nk cakap eyh?dba nyer keje mmg bese2 jer..gaji pun xcecah rm2k pun.cukup2 utk survive jer.

mcmana dgn taraf pendidikan?dba kan dh belajar master.tapi Allah lebih mengetahui.di saat2 genting master,master kena hold dulu..walaupun dh setahun lebih study,jadi mcm nie plak.so gaji untuk taraf master mmg xder la.2 yang back to degree.sob sob.so mmg keje bese2 jer..huuuu

pe la aku merepek nie?putus asa?oh tidak!xder pun dalam kamus hidup aku.mencari penyelesaian adalah jalan terbaik:)

kadang2 bila kita merungut,lagi banyak keburukan yang kita dapat.astagfirullahalazim.

6 ulasan:

miey anna berkata...

x pe dba..ape kite keje x penting..yang pentg rezeki halal k..smile dear ^_^

~ mizzAmy ~ berkata...

dear, jgn putus semangat ok. keje je dulu even gaji tak banyak sangat pun. at least ada income. and at least boleh saving for wedding. insya-Allah, kalau ada rezeki lagi, awk dpt keje kat tempat lain yg better pay. mudah-mudahan.. =)

Cik Puan Mimi berkata...

same goes with me.
its okay dear, gaji x byk sgt pon xpe.
janji kte bahagia.yeay~

zuliana_me berkata...

Ada rezeki nanti. Insyaallah. Sometimes good things come unexpectedly. amin... ;)

Hidayati Farhan berkata...

u go dba. x kisah keje ape, aslkan mendtgkan rezeki halal. sume yg Allah rancang tu kan indah2 utk kite semua. ehehe

.:shura shushi:. berkata...

yg..i nie degree pun xder lg..gaji
pun xsmpai 2k..u lg better dari ai

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX