Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Rabu, Ogos 03, 2011

bila dh lama tinggalkan labwork

salam sayang untuk semua

tensen nyer bila kita salah buat labwork.seriously!sebab banyak abis masa,tenaga dan jugak pikiran kita pun dh terganggu.hurm..tambah lagi dengan layanan yang diterima.okeyh xnk elaborate la yang itu.semua orang tau.malas nk cakap benda2 yang menyakitkan hati lagi.saya yang bersalah so patut la diterima hukuman.

mulai hari nie,aku berjanji akan cuba pegi lab setiap hari without fail.sbb pe?at least otak aku tak berkarat sangat.lagipun nk daftar sem dh bulan 9 nnt.extend satu sem.haish.xsangka dh dua tahun buat master.stage tinggal skit tp kena keje plak untuk tolong keluarga.xpela aku kira ini suma cabaran untuk aku di masa depan.

skrg berharap epul keje, then aku leh bertahan setahun dua,pas2 hehe ditanggung suami.eceh.gatal sudah.

tensen?xyah cter la..keje penat tapi sok nyer kena masuk lab.pas2 wat lab salah.haish.pe la nk jadi dgn aku nie..seyes mmg salah aku.aku salah.hurm...pas nie aku janji aku xkan wt salah lagi.

haha..sorila dh la dh lama xupdate paper pasal wedding k journal diri alih2 mengomel pasal nasib diri.

sok dpt gaji!yay!!!

3 ulasan:

~ NANA ~ berkata...

rindu kat dba! hehe

fani cun berkata...

phew..labwork.. antara sebab mengapa aku malas nak sambung master dalam sains..

farahfatihah berkata...

alolo sian dia...tersalah buat sbb pk pkwe ek hehehee gurau je

jom g buka pose tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX