Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Khamis, Ogos 25, 2011

kenapa mesti wt entry kutuk?

salam sayang untuk semua:)

aku mmg ngada la kan.saja je nk tumpang glamor wt tajuk hangat.

aku pelik dengan perkembangan terkini pasal elia dan hater elia. sapa elia?ala..si bekas tunang fahmi footballer 2..ok2.kenapa aku nk membebel kosong nie?

aku semacam xpuas hati kenapa orang mesti nk kutuk2 hover2 pasal mende yang mcm xdela sangat besar isu nyer.like skrg elia dh putus.so? apsal kena nk reveal ntah paper pasal elia 2?aku plak yang annoyed.aku tgk minah 2 xder la nk update hari2 dh pasal si fahmi 2.dh setel kan pasal putus tunang 2.

best eyh kalo kutuk orang?haish.aku rasa orang yang kutuk nie mesti xder hidup.sampai nama blog pun tiru si elia.nmpk sangat jeles dengan elia sbb elia ada trademark sendiri kot.ko?haters je kot.pe identiti ko?seyes wt aku pening and annoy bila baca suma yang konon2 laser sangat nie.

link? haha..dier sama je url dengan elia cuma ubah skit jer.type je kt google.malas aku nk bg traffic kt orang mcm 2.sian. low life.

hahaha..aku nie nk dtg period kot.suma pun nk hangin.hahaha

12 ulasan:

.:shura shushi:. berkata...

blog jejari tak runcing tu eh..
ntah ape2 kn..hisy!

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid berkata...

haha~ tak senonoh tul orang2 PHD nie.ntah ape2 kn.

nida-razak berkata...

tu la..mmg tah hape2 blog tu...saje nk tumpang glemer sebenarnya..

~ NANA ~ berkata...

ingtkn dh senyap isu ni sbb nmpk si elia tu mcm dh cool je...

ntah pape la org yg x puas hati sgt dgn dia tu

kaklong berkata...

kak long pun no komen la dear!...lantak la diorg kan...yg penting kita jgn la ikut mne yg buruk kan..;)

iedaurora berkata...

betul tgk elia relax je buat entry terbaru... kesian die..

ieda follo & link ye!

AnEs berkata...

laaaa!gile tade life org camtu..haha..dia tade life sbb tu nk kne amek life org tolong komen2..sure thing life dia boooorinnggggg. haha

Fariza berkata...

he3. x baik kan buat mcmtu. yg sudah, sudahlah. harap elia tabah. :)

Cik Zimie berkata...

iskk yeke?tak habis lg ke cite psl elia tu.kesian lak aku tengok budak tu.sudah2 la haters tu oiii.bulan pose ni duk diam2 jela.sibuk sgt pk hal org tu kenapa kan????(aku pon nak emo gak.maybe sehari dua ni peod kot.hahah)

anaztasias nora aira berkata...

otak mereng !!

anaztasias nora aira berkata...

kepala org kutuk tu mereng sewel ahahah

miszatie berkata...

haha lek2 sudey kan..:)

exchange link jom
http://miszatie.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX