Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Jumaat, Ogos 26, 2011

bila dh keje

salam sayang untuk semua:)

entry nie mcm ngada pun ada,mcm sedeyh pun ada.so layan kan jela k!

sepol kan dh keje start hari isnin 2.yea..aku mcm clinging sgt kt dier.rasa mcm obsessed pun ada.mcm nk wt paper mesti kaco dier.tp skrg xleh nk kaco sgt dh.seyesly.dier dh sibuk kot dgn keje.haish.dulu banyak masa,tp xder duit.skrg ada peluang cari duit tp xder masa.

paper pun kena bersyukur sebab dier dh keje,aku pun dh keje. even though gaji aku mmg kecik dari dier.tp ntahla.aku maybe risau kot.even aku yang baru keje hari 2 pun jadi ngada kena ngorat.apetah lagi sepol.tau dier mmg baik sangat.seyes!layan aku paling berhemah dan penuh bijaksana.cuma aku kengkadang mcm budak hingusan je.

risau dier kena ngorat dengan engineer pmpuan yang hot kt sana.
risau dier jadi lupa diri sbb gaji dh besar
risau gak aku jd obsessed sangat smpai dier rimas.
risau bila xdpt dgr suara dier bila dier bz.
risau bila dier bzzzzzzz smpai lupa aku.

banyaknyerrrrrrrrr risau!!!!

hari2 pun cerita kan pasal dier.haish.kena stop kot.

6 ulasan:

Fariza berkata...

fariza nk bgtau. dlm hidup kita jgn risau sgt ye, sbb tkt juga 'benda' itu boleh masuk, tkt juga jejaskan hub anda berdua. jd, think positif ok. itu semua dugaan dan ujian dlm hidup ini. jd, harus percaya antara 1 sama lain. kita bleh saling nasihat untuk masa akn dtg juga. bykkan doa. jgn terlalu cemburu jika cemburu itu dtg. hu3. text pun dh ok kan.

LisaLisut berkata...

reaksi normal.hehe.i dulu pn cmtu.skrg pn sama.hehehe.yg penting sama2 setia n trust :) slmt hari raya babe :)

cheQmOomOo berkata...

alololo xla..dun worry..dia kan sayang kamu, klu x..xkn dia risau aritu kn? ;) xpe nk kawen da..sila cpt2 kumpul duit :D

yUmIe berkata...

relax n chill:)
InsyaALLAH sepol akn setia dgn dba..hihi
selamat hr raya dba n sepol:)

*From 3 of us in Melaka..cewahhh;)

fani cun berkata...

haha..ni mmg cinta tak cukup tanah ni..

Cik Zimie berkata...

huhu dba, macam sama je kes kte.risau je manjang..lagi2 skrg dia tu dah keje..jauh lak tu..mesti jumpe bebudak hot ke gedik ke manje ke..nanti dilupekan kte kt sini (ape ntah pk bukan2.shohh shohh)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX