Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Rabu, Ogos 24, 2011

orang yang annoying.

salam sayang untuk semua:)

apa khabar korang?sihat?hehe saja nk cerita pasal orang yang annoying plak hari nie.ini bukan korang2 k!sbb mmg xder kaitan dgn b2b or watsoeva dalam hidup i.

hari senin dapat berbuka dgn sepol.sob sob.tinggal bp hari nk raya br dapat buka dengan sepol.so sgt excited g makan kt nando's.ok xpenah makan kt sana.1st time nk makan dgn sepol kt situ.sepol pun xpenah makan kt situ.ok fine.dh booked awal sbb mmg alang2 ada training kt berjaya times square.so g la nando's yang br bukak tueewww...haha nk rasa gak rasa makanan pesaing terdekat kenny rogers nie.hehe

ok2,xmasuk point pun lagi.sapa yang annoying sangat tueeewwww??so sepol dh sampai kt nando's bawah tue dalam kul 6.45pm.kitorang masuk awal2 la tmpat reservation.lepak2 siap dh beli kurma n soya bagai.hepi giler ah nie sbb makan dgn bf kan.1st and last kot buka sama.sob sob.excited sangat2!!!!tp boleh plak ada guest yang duk sebelah kitorang yang sangat annoying hokeyh!!

kenapa annoying sangat?

sbb aku kan dengan bf.even kitorg duk berhadapan pun,still ckp romantik la kan.tp orang sebelah kitorg xhormat langsung orang2 kt sekeliling dier.seyesly.kitorg yang mula nya asyik borak je leh diam sbb dier yang annoying 2 kuat gler ckp sampai kitorg senyap sbb xleh dgr sore kitorg sendiri.

alih2 nk tunggu buka macam tunggu buah durian yang xgugur.seyes slow sangat.dh la ckp kuat2.pas2 berlagak plak kan....haish!aku nie pendam rasa jer..nyesal plak xmeletup kt situ.aku pikir nk hepi makan kt nando's sbb yela nando's kan up.stylo sgt sapa makan kt nando's.

alih2 ada minah perasan omputih duk ckp kuat2 pasal betapa hebat nyer dier dalam bersabar dgn service restaurant sepanjang bulan ramadan.nampak sangat kan ko xpenah nk masak time pose kan?fine la kan kalo nk complen pun tp xpayah la nk ckp kuat yang ko 2 regular customer kt chili's r, wendy's.kenny rogers pun kena bantai.haish.geram btul aku.leh men kompare2 mcm budak lima tahun.

pmpuan annoying:eh antara kenny rogers dgn nando's mana lagi best?
kawan dier: kenny rogers
pmpuan annoying: kenny rogers dgn kfc? [aku mcm,waddehek]
kawan dier:kfc [aku macam, puhless la orang2 mcm nie]

ntahla aku seyes rasa paling menyampah bila dier duk kutuk2 masakan melayu.apeedaaa..

pmpuan annoying: dalam famili i suma akan pilih masakan melayu last skali.first chinese food, second siamese then br masakan melayu.
kawan dier: ....silent je..[aku rasa laki 2 pun malas dh nk layan kawan kerek dier tuh]

sbb dier hentam masakan melayu 2 yang buat aku menyampah.xder langsung rasa sayang kan malaysia kot.apeedaaa..buat malu jer.

ingtkan dh msuk azan maghrib senyap la kan?nie x,duk komplen sana sini.OMG!!!tolong la.dh la macam bagus makan pakai sudu garfu.aku mmg pakai tangan.salah k?sangat annoying.ntah2 dier mesti nk ckp aku n sepol orang xreti nk blend dgn jenis restaurant.&R$^&*^(*%^$

haha.dh la 1st time makan kt luar selain dari rumah n kedai,alih2 dapat pengalaman mcm nie plak.sabo jela.

11 ulasan:

Cik Puan Mimi berkata...

sabar2~!hehe
mmg ada jenis org camni. tak reti bersyukur..kerja die complainnn je..
klau complain pon.lama2 benda tu back to kte pulak. jadi jgn jadi annoying.hehe

tqahmisdar berkata...

kite bakor je org gitu..huhu

Fariza berkata...

eeuuuuwwwww. x sukalah perempuan annon itu. berlagak betul. duduk malaysia tp still kutuk2 malaysia. xtau manusia spesis apa. stgh mcmtu. he3. agak2 sikitlah nk rendahkan masakan melayu. masakan melayu superb. lg bahagia tau. heh, keturunan dia dulu2 bkn melayu ke?
kelakarlah perempuan annon ckp kuat2, kalau fariza kat situ, fariza akan tutup telinga kasi dia nmpk. faham2 sendirilah kan.

sukanya dia makan bersama dgn bf. :)

yUmIe berkata...

itu nmenye org yg xreti bersyukur..yg die tau komplen jek..mmg hidup die serba xkne le cmtu..huhu

Wawa Yusoff berkata...

len kali kalau jumpa lagi mcm tu, tampar pakai selipar!

baru puas hati.

btw, wawa pun mkn nando's pakai tangan. kalau pakai sudu garfu segala nnt ayam tu mcm hidup lagi.. kahkahkah :D

LisaLisut berkata...

bapak sengal gila minah tu.kalau i dh lama i stare slek.biar padan muke.mcm cibai je.hahaha.kan dh emo..

K.I.N.A berkata...

nak cakap pun cakap la slow2 kan..haish..

Renee Meow berkata...

ee yerh... benci org camtu.. da la bising, annoying plak tu.. kalau i ada situ i akan berDEHEM kuat2 kat situ.. slumber je.. xpun buat2 borak kuat pasal dorang tp dlm sinis2 la..kasik meaning DALAM sket.. hissh..choy org camtu.. bak kata tqah, kite bako je org tu.. ;p

Cik Zimie berkata...

pulak???kalau aku kan dba, memang buat muka masam pandang slack kt org tu.psyco sikit kat dia.bengong ke hape.macam takde adab je kan nak cakap kuat-kuat.wutdehell.(eh aku lak emo.ekeke)

lovelyadibah berkata...

Korg emo kan kan?seyes nyampah.xsanggup nk lelama kt situ.mcm dier je yg btul.pas mkn ingt nk lepak2 jap.tp trus blk cari masjid kt luar.haha

kesimpulannyer:sentiasa la bersyukur.kalo xbersyukur jd la org yg annoying mcm pmpuan 2.

oshinz berkata...

hahahahaha.. perempuan senget tu namanya. takde adab kot.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX