Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Rabu, Ogos 17, 2011

innershine.hehe

salam sayang untuk semua:)

suka je kan dba nie.saya nk bersedia dari segi mental dan fizikal untuk hari raya and hari ehem2 saya.wah!hover la kan.hehe

nk kuar duit untuk makeup pun boleh je kan?haha.tp nk minum innershine gak.aci x?hehe.beli?belum lagi.tgh consider la nie.rupanya ada tiga jenis innershine.HAHA.ingt ada satu je.meh kita tgk jap.

innershine berry
innershine pati berry ada 7 jenis beri (blueberi, kranberi, chokeberi, strawberi,acai beri dan elder beri). kaya dengan  anthocyanins, vitamin A,C, E, zink dan nutrient penting untuk mengekalkan mata yang bersinar sepanjang hari.eceh!hehe

innershine quince essence
yang ini plak untuk mereka yang aktif sepanjang hari.dier ada 14 multivitamin dan mineral.sesuai untuk mereka yang aktif sepanjang hari.

innershine prune plus
haaa...yang nie aku berkenan sangat.eceh.sbb dier ckp bagi radiant pada satu badan.hehe.setiap botol memberikan bahan yang dapat menyahtoksin dan mencantikkan badan .memberikan kecantikan dari dalam.kaya dengan gentian fiber, antioksidan, vitamin C dan nutrient yang diperlukan oleh badan.ia juga mempunyai rasa manis prune.

untuk maklumat lanjut boleh layari laman web rasmi innershine. http://www.innershine.com.my/

harga dier?haha xsure la.sapa tau?lgpun botol dier nk wt benda lain t.eceh!

8 ulasan:

Fariza berkata...

hik3. innershine.
fariza dh follow :)

kuKu berkata...

inner shine prune best..kawan gtau..pakai ari2 sebulan before kawin muka glowing2. hehe

amy fahmi berkata...

aku pun da lame usha mende alah ni. asal masuk watson nak beli. tapi...mahal gk tu. satu pack tahan seminggu je..

UyaRayza berkata...

innershine prune plus tue yg maya karin promote tue kn..amek yg tue ler hehehe

K.I.N.A berkata...

aku suke! tapi pokai weh nak beli..aku rasa la bila minum jerawat tak banyak sgt..skg byk balik..haha

Hunny Kitty berkata...

menarikssssss

cheQmOomOo berkata...

berry utk mata kn?
quince utk energy..
hope minum prun dptla muke glowing :D

Jessica Mellisa berkata...

mane satu yg sesuai untuk mningkatkn slera makan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX