Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Jumaat, September 06, 2013

Harapan Baru?

Yup. Rasanya dh boleh mula balik harapan yang ntah apa2 dulu. 

Masih lagi tidak berkahwin. Yup. Haha teringat terjumpa selisih dengan blogger Nana Farhana kt mines minggu lepas. HAHA masih lagi belum kawin. Dia dh ada anak dan setahun pun anak dia. LOL. Cepat sangat rasanya masa berlalu dan aku masih lagi macam ni. 

Sekarang mmg tak menang tangan dengan order props stick. Alhamdulillah aku mmg bersyukur. Mungkin rezeki suh cepat kawin. 

Aku baru je sign kontrak sewa rumah. Mungkin nk jadikan rumah tuh as production house/rumah utk aku dan sepol once married nnt. 

Kerja mmg tak der. Ini je keje aku. Macam nk giler buat keje sengsorang. Ibu aku kalo dh kesian sangat tolong aku duk gunting kertas dan potong foamboard tuh. Aku tak sangka aku boleh cari makan dengan buat bisnes ni. Tak nafikan orang lain yang buat photobooth lebih hebat dari aku. Tapi niat aku start business ni pun sebab nk tolong kawan-kawan. Tak amik untung sangat pun. Lebih kepada minat. Suka sangat. 

Sekarang sepol dengan aku dah ada perancangan untuk kawin. Biarla apa pun orang nk cakap. aku mmg tak sangka pun aku akan kawin. Lagipun ramai je kawan-kawan aku yang rilek membujang lagi. No worries. 

Aku sebenarnya dh setel bab survey vendor. Just nk tetap kan design baju, pelamin. Oh semua dh ada dalam kepala ni. Nnt mungkin akan start sharing apa yang aku nak abadikan dalam blog ni. Yang dh lama sgt memerap tanpa apa-apa berita. huu..

Hopefully ada la yang eksited. haha harapkan orang eksited padahal sendiri dah rasa bosan. LOL.

1 ulasan:

cik tie@ibtisam berkata...

Kite excited tggu..
Woot..
Woot..
Epi preparing dear..
Rindu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX