Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Sabtu, November 09, 2013

Persiapan Kawin : Doorgift Jem Mini

 Salam semua :) Diba sekarang tengah mencari-cari doorgift yang sesuai untuk event diba nnt tahun depan. Dulu diba pernah pratikal kt kilang fama buat jem dan kordial. Selain dari botol-botol jem biasa diorg ada buat bungkusan dalam botol kecil. Untuk flight MAS rasanya masa aku pratikal dulu. Sekarang diorg ada buat options untuk jadikan doorgift. Wow menarik kan? Not to worry dia boleh amik as low as 100 pcs. Menarik kan? 

Each botol dijual RM1.60. Kalo pos RM50 untuk 500 - 3000 botol, tapi kalo 100 pos dalam RM22. Menarik kan? At least kalo nk buat something yang different boleh try yang ni kan? 

Jem mini ni ada empat jenis perisa, Seri Kaya, Nenas, Roselle dan Belimbing. 

tinggi sampai penutup 4 cm , diameter 4.3 cm dan berat produk 34 gm. 


Jem mini Sri Kaya

Jem mini Nenas

Jem mini Roselle

boleh jugak kalo nk jem mini tanpa stiker :) harga dia murah skit RM1.50 per jem mini 

Nk order direct dengan diorg pun boleh, nk order dengan diba pun boleh :) 

Yang penting halal dan orang melayu yang buat :) diba sendiri dh pernah tgk kilang diorg mmg bersih dan selamat :) 

Meh serbu fanpage diorg :)

7 ulasan:

washura10 berkata...

Jemput singgah http://washura.blogspot.com utk melihat koleksi n shawl pengantin

washura10 berkata...

Salam,
Jemput singgah http://washura.blogspot.com utk melihat koleksi veil & shawl pengantin. Kot2 ade yg bkenan utk di pakai di hari bersejarah awak :)

Tanpa Nama berkata...

Salam, diba macam mana nak order dgn diba yea, utk 100 pcs. Boleh email dekat nurarbayah@yahoo.com

Asmawi Zaiham berkata...

Salam
Saya berminat utk order sebanyak 1000 pcs.
Sila email kan detail di awie.hamzah@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

Slm..emailkn details kt saya..fardziana_1009@yahoo.com

Aida Rahman berkata...

Nk order mcm mana??email sy aida_man83@yahoo.com

anon berkata...

Email sy jgk bole..shuhaida87@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX