Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Khamis, November 28, 2013

Stress!

hurm suppose orang dh dapat keje happy kan ? kan? tapi aku the other way around. Stress yang amat. tak tau la nk cakap apa. tensen marah takut semua la ada.


aku macam mimpi je dh keje weiii... berapa lama dh menganggur? hidup free style. ini nk jd budak ofis tp aku ++ la keje. bukan time ofis hour je. rasa mcm cuak seh. HAHA giler laa mcmana nk hadap hidup mcm ni lagi selama-lamanya dh la tawaran keje tetap. :((((

mmg tak bersyukur betul la aku ni kenapa la susah sangat nk adjust diri ni. masih lagi ke pos ofis hari2 untuk pos barang bisnes. uwaaaa tensen laaa hidup dua alam nie. tapi kalo aku tak keje ni mcamana hidup aku nk stabil ye dak? terfikir patut kena telan je. :(((


aku paling takut sekali kena duk cakap kt pesakit. Pesakit ok bukan pelanggan dah. Uwaaa.. ini pun dh ada pesakit nk di refer pada aku. Aku cakap haha minggu depan laa. Homaiiii mcmana nk survive. hari ni pun dh khamissss.... mmg tak de alasan laaa nnntttttt :(((((

Ya Allah tolong laa permudahkan perjalanan hidup aku ...seriously

5 ulasan:

n berkata...

you'll be fine dear :) mungkin masih memerlukan masa untuk adjust to new surrounding and everything. take care! -kak nabby

EZAN IDMA berkata...

jgn stress2 tauu

twinscraftlife berkata...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

amal salleh berkata...

hehehehe cool!!!

Beeha Shariff berkata...

hi!i'm an ex b2b..jomlah singgah blog kita and follow kita :) http://mrsbeehaericsson.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX