Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Selasa, Januari 28, 2014

Game On!

LOL over kan kau! HAHA gaji pertama aku yang cengkonon nk buat joli-joli telah abis digunakan untuk booking orang untuk kawin nnt. hahahaha. 


Ye dh ada tarikh yer kawan-kawan. 20/12/2014. I know lambat giler lagi. But then aku kan mmg jenis kabut kalo nk buat preparation lambat-lambat ni. Lagipun aku sekarang keje nun kt pantai timur kat kuantan tuhhhh... dapat balik pun hujung minggu je. Sobs...

HAHA sbb nyer tak jadi nk buat bulan sebelas aku g book dewan tuh lambat. Alkisahnya dalam banyak-banyak tarikh hanya tarikh yang aku nak tuh je yang dibook. Sobbsss so mak aku cakap alang-alang baik buat masa cuti sekolah. Cuma mungkin orang-orang yang pantai timur susah sikit la nk datang kenduri aku sebab banjir. huuu.. tak pela aku redha jela..

Aku serious bersyukur ada duit business sebab nya bila dapat gaji tunggakan tuh aku tak yah dh nk bayar ansuran kereta tertunggak. aku just bayar yang bulan ni punya jer. So banyak lebih aku g book makeup artist, photographer, videographer, katering, hantaran and hand bouquet and plus pelamin n baju resepsi nnt. Fuhhh yang aku utamakan dh setel!! :) Tinggal nk bayar je la nnt.. huuuu


Then tadi aku g isi checklist yang aku copy paste kt exb2b nyer blog. Huu banyak pasal baju material bridesmaid n bestman. Alamak tuh nk kena cari on the next month.

Harap2 aku leh menabung sampai majlis hujung tahun ni. So nnt ada la takde la mak ayah aku susah2 nk pikir pasal duit. Syukur!!!

2 ulasan:

amal salleh berkata...

waa da bole wat countdown da tu heee

lovelyadibah berkata...

hahaha nervous!lol

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX