Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Isnin, Februari 03, 2014

Wedding colour!

Aku serious blur la. Dulu kemain nk warna ni laa warna tuh laa.. La ni hah betul2 dh nk kawin boleh mcm blur plak. Kain nikah dh mak sepol belikan warna kuning gold kalo tak silap. Aku tak la memilih sangat. Sebabnya aku rasa pakai apa pun yang penting confident. LOL gitu!

Now untuk majlis resepsi aku sewa je dgn kak Zaifie. Aku rasa maybe amik gold jugak sbb tak banyak choice untuk pengantin lelaki. Bear in mind, sepol punya size XXXL. Hurmmm like redha jela. 

Then the familia will be in radiant orchid. LOL the colour of the year 2014. or maybe dark purple as aku request ibu to be in lace. LOL so ibu nk something in dark colour. tak mo nampak macam orang muda sangat. LOL


My friends will be in pretty in pink. Well the colour scheme tu takde la nk strict sangat kot. HAHA aku punya excited nk kawin dh tak macam dulu. HAHA. Aku malas dh nk cari what colour to wear. But to have majlis yang lengkap seadanya dan tak menyusahkan sesapa. 

Being someone who thinks sweet love is overrated, I just want to have a wedding with people that I love and cherish. I do want to have the moment to be immortalized with sweetness overload. That's all that matters.

Bulan ni mmg bulan nk memborong kain. Aku tak de la nk g Bandung or memana yang jauh. Rasanya g Jakel kt jalan TAR pun cukup kot. 


Please sapa2 ada tipssss..huuu on picking up colourrr...Jom teman aku g beli kainnnn :P

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX