Cari Blog Ini

Khamis, Januari 26, 2012

Tudung to wear

salam sayang untuk semua :) 

thinking alot what to wear nnt.

credit to TudungPeople
fb kak nawal

what do you think?

Jumaat, Januari 20, 2012

in love!:)

salam sayang untuk semua:)
 
saya dalam angau.chewah!hari khamis pergi makan kt windmill kt plaza shah alam:) seronok sangat.

actually dier adalah branch restoran dari restoran windmill subang jaya. :)

me:)

him :)
makanan dier sangat sedap!nk tau kat mana restoran windmill nie?

SHAH ALAM : Lot F10A & F11, First Floor, Plaza Shah Alam, Jalan Tengku Ampuan Zabedah, E9/E,  Seksyen 9, 40100 Shah Alam , Selangor, Malaysia.
Tel: 03-5511 3896 Fax: 03-5511 3895

SUBANG JAYA : 10&11, Jalan SS12/1B,47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
Tel: 03-5631 8177 Fax: 03-5631 9509

BANDAR BARU KLANG : 18-20, Lorong Tiara 1A, Bandar Baru Klang, 41150 Klang, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
Tel: 03-3344 9780 Fax: 03-3344 7052

BUKIT TINGGI: Lot G23, AEON Bukit Tinggi Shopping Centre, No.1, Persiaran Batu Nilam 1/KS6, Bandar Bukit Tinggi 2, 41200 Klang, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
Tel : 03-3326 2913 Fax: 03-3326 2798


saje je nk letak gmbr kitorg.kihkihkih

video persandingan Faezah Elai :)

salam sayang untuk semua :)
 


just nk share sumthing. tgk kt abam nara.hehe 



Faezah Elai & Heykal Hanifah from Ridzuan Azizah on Vimeo.


baju Faezah Elai sangat cantek!!:)

Khamis, Januari 19, 2012

obsesiku!!!

salam sayang untuk semua :)

aku dh giler okeyh dgn lagu nie.ecececeh..tp untuk bebudak bawah 18 tahun please jangan buat part yang gigit2 tuh tau.kahkah.

hihi

meh layan lagu nie

Lirik Lagu Obsesiku -Aqasha

Matamu…Bibirmu..Pipimu dan Juga Senyum mu
Membuat Aku Lebur Hanyut Di Dalam Ghairah Kernamu
TubuhMu..
HarumMu..
Hatimu Oh Semua Aku Mahu

*
Inginku Gigit-Gigit Cuping Telinga Kecilmu
Luahkan Perasaanku
Membisikan Aku Cinta Kamu
Asmara Disetiap Pagi HariMu
Dengan Harapan Agar Kau Tahu
Semoga Kau Tahu

Ku GilakanMu
Aura Mu Memujuk Rayu Hatiku
Sering Bergoncang Jiwa Ini
Siang Malam Ku Gundah
Tiada Melihat WajahMu
Ku Rindu
TubuhMu
Harum Mu
Hati Mu

Oh Semua Aku Mahu

Ulang *
source: http://anizyn.blogspot.com/2012/01/aqasha-obsesiku-lirik.html




:) hehe cheers!!:)

Isnin, Januari 16, 2012

Hafeez.H visual Arts

salam sayang untuk semua :)hehe

sapa xkenal en hafeez??angkat tangan!hehe

ok2.xnmpk pun.kahkah.ok aku meraban.

aku rasa mesti ramai yang kenal kan?? nie pesbuk dier https://www.facebook.com/HafeezVisualArts

well this is some of his work:)

prewedding 

convocation
wedding
cantekkknyerrr
baby comel
wah cantekkk kannn??

nais kan? so leh browse lagi kt

http://wedbook.my/

http://mhafeez.wedbook.my/

Jumaat, Januari 13, 2012

for you!

Salam sayang untuk semua

Tak tahu kenapa tiba-tiba perasaan nk menulis tuh meluap-luap dan ingin sahaja mencurahkan perasaan yang sedang bergolak dalam hati nie

Kebelakangan ini, aku banyak teringatkan pasal ex aku masa aku kt Universiti.dier bolehla dikatakan lelaki yang tidak boleh diharap.HAHA. tapi napa ntah aku boleh suka sangat kt dier.tanya jela kak nawal.eh tiba petik nama ko kak.haha.

Dier baru je kahwin minggu lepas ke bila ntah.baru sangat.so aku mcm tiba-tiba asyik mengelamun pasal dia.aku cakap juga dengan sepol pasal perasaan aku nie.dier mmg la risau.tapi bila tau yang dier tuh dah kahwin, so sepol takderla nk meroyan sangat macam aku nie.haha

Sepol sangat la seorang manusia yang paling bersabar dengan drama queen nie.(haha aku je rasa drama queen)aku sangat bersyukur dapat seorang manusia yang boleh tolerate aku time aku meroyan.aku tahu apa yang aku buat nie sangatla menyusahkan diri aku.aku pun sedar.tapi aku sendiri banyak melayan perasaan aku yang tidak stabil sangat nie.

So far, bila aku berterus terang dengan sepol pasal semua nie.aku rasa lega.aku sebenarnya dah lama redha kalo dier nak putus dengan aku.kenapa aku cakap mcm tuh?sbb aku rasa aku nie bukanla sesempurna mana.aku pun banyak kelemahan aku yang aku akui aku tak dapat nk jadi seorang isteri yang sempurna.tapi aku rasa hubungan nie dh terlalu kuat untuk diputuskan. (aku rasala. HAHA)

Sepol orangnya sangat simple dan tak der drama2 mcm aku nie.dier lek je kalo aku dah start meroyan.HAHA.nyampah tau.dier lagi akan gelak kalo aku start membebel.dier ckp dier lebih suka kalo aku membebel dari aku merajuk diam jer.HAHA.kenapa la dier tuh?tau tak kitorang nie dah nk masuk dua tahun (ala tuh pun nk kecoh!) tp macam baru je bercinta.KAHKAH. ok aku geli.

So short note for you (ya.you know who you are) : I do had love you before. And I really do love you that time. But I guess time had passed and our path had no longer crossed. Goodbye is the right word to say to you. I should have said it long before. And I said it now. Goodbye. May have a blissful marriage. 

Khamis, Januari 12, 2012

mati itu datang dengan tiba-tiba

salam sayang untuk semua:)

hari nie dimulakan dengan berita yang amat mengejutkan. ayah kepada salah sorg kawan lab aku telah meninggal dunia.terlalu cepat dan tiada tanda-tanda yang menunjukkan dia akan pergi meninggalkan kawan aku dan adik beradik dier.

benarla mati itu datang dengan tiba-tiba.aku doakan kesejahteraan ayah dier. semoga dia ditempatkan di kalangan mereka yang soleh dan dilindungi ALLAH.

aku rasa insaf bila ingatkan mati.harap2 kita semua sentiasa dalam lindunganNYA.Allah lebih mengetahui.

Khamis, Januari 05, 2012

the one that got away

salam sayang untuk semua:)

basicly aku just nk explain myself.(??) recently my ex boyfriend got married.well hurt?naaahh i've got sepol with me.it just remind me of him when i hear katy perry's newest song "the one that got away"

the lyrics kinda hurt me tho


Summer after high school when we first met
We make out in your Mustang to Radiohead
And on my 18th Birthday
We got matching tattoos

Used to steal your parents' liquor
And climb to the roof
Talk about our future
Like we had a clue
Never planned that one day
I'd be losing you

In another life
I would be your girl
We'd keep all our promises
Be us against the world

In another life
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away

I was June and you were my Johnny Cash
Never one without the other we made a pact
Sometimes when I miss you
I put those records on

Someone said you had your tattoo removed
Saw you downtown singing the Blues
It's time to face the music
I'm no longer your muse

But in another life
I would be your girl
We'd keep all our promises
Be us against the world

In another life
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away
The o-o-o-o-o-one [x3]
The one that got away

[Bridge:]
All this money can't buy me a time machine (Nooooo)
It can't replace you with a million rings (Nooooo)
I shoulda told you what you meant to me (Whoa)
'Cause now I pay the price

In another life
I would be your girl
We'd keep all our promises
Be us against the world

In another life
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away
The o-o-o-o-o-one [x3]

In another life
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away

haha..kinda pathetic but hey GOD wants us to meet wrong person before meeting the right person kan??

for me we must have priorities. what are your priorities?? as for me, my family's blessing are always be my priorities.mmg mcm susah bila pikirkan.tapi kita kawin bukan dgn pasangan kita sahaja

meh layan..hehe


Rabu, Januari 04, 2012

Free Photoshoot Session + canvas printing:)hehe

salam sayang untuk semua

aku rasa aku dh leh buat blog barang2 free..gituewwwwwww..
taken from here 

taken from here
tapikan korang pertandingan mcm nie hanya sesuai untuk mereka yang jiwa kental dan off course ramai kawan atau peminat kt facebook sebabnyerrr..

edit jerr dari gmbr atas tuh.
kena submit photo pastuh kena lobi undi uollssssssss...nie bese ar nk ramai kan orang dalam fanpage:)

paper pun nama pun contest:) selamat mencuba!!!

Selasa, Januari 03, 2012

sapa nk giveaway?? cards,bunting and etc

salam sayang untuk semua:)




hehe apa punya soklan daaaaaaa..mestila nk kan??hehe

meh la join contest nie dari kak durra.hehe

actually kak durra xkenal pun ai.(tiba!) tp ai mmg minat hasil tangan dier.

orait malas nk taip panjang2..meh kita tgk giveaway dier mcmana

this is taken from her fanpage, here

Welcome 2012! Answer these three simple questions and you could win one of the twelve giveaway prizes!

1) Among artchetak's previous invitation card design, which is your favourite? Write the name of the bride & groom of your favourite card.
2) What is your dream invitation card design, if money is not an issue?
3) If you have blogged about us before, please leave the link to your entry. 



nk tgk hasil kerastangan beliau??hehe 



actually wedding card kegemaran aku simple je hehe..tp xtau la mahal ke tak

xder gmbr just ada embose kerawang2 putih.with tulisan nama kami(ecececeh..)and tarikh perkahwinan kitorg:) 

gmbr?malam nnt aku upload.sbb nyer??haha gmbr xder masa post di upload.



ok korang pun boleh join!senang sahaja.

pergi fb cari gift by print :) xpun malas sgt do go to here.heeee
or blog gift by print here

selamat mencuba!!!:)

Isnin, Januari 02, 2012

azam baru 2012

salam sayang untuk semua



apa khabar kawan2??

I guess benda nie bukan benda asing bila masuk tahun baru.

so apa azam baru aku untuk tahun 2012??:)

1. aku nk siapkan master by the end of this year.siap viva.konvo tahun 2013 pun xper.yang penting aku siap tulis tesis.

2. aku nk jadi tunangan orang.hehe (tapi honestly aku rs mcm xready plak..kahkah!)

3. aku nk tolong family aku dari segi financial.


yang lain banyak tapi kunci untuk semua impian ini berjaya adalah BERUSAHA.

"Ya ALLAH, aku bersyukur dengan segala kurniaanMu.Kau permudahkanlah perjalananku. InsyaALLAH aku akan terus berusaha dalam mengejar cita-cita dan impian ku"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX