Cari Blog Ini

Rabu, Jun 30, 2010

gee~...:D

apakah???oke nie adalah pengaruh dari syidi~..suka tgk satu kumpulan korea nie..nama dia girls generation~...n aku paling suka lagu nie ..gee..hahaha~...suka sgt kot..smpai xnk dgr radio..[hahaha..tahap kronik nie]..
sampai bleh ikut diorg nyanyi..padahal fhm skit2 jer..[tang yg dia diorg ckp english ajor]...

meh kita nyanyi sama2~

Lyrics



Girls' Generation lyrics - Gee lyrics

Selasa, Jun 29, 2010

pulau perhentian!!

yay!!dh balik dari pulau perhentian..n the result is...BESH GLER oke~...

the things is aku mcm segan2 [konon la kan..]
sbb ingt aku dh lama kot xupdate dgn kawan2 skola aku nie...so tetiba nk join plak reU..mmg mcm malu sgt2 la kan..

so ms malam khamis 2 aku tunggu r 4 jejaka datang amik aku~..hahaha~..si amin ,syidi, paan n si zul..
naik kete avanza..konon nk konvoi ramai2 g sana dgn yg len

so aku pun naik la kete...ingt nk bersopan [kononla kot] tp akhirnya teknik mengawal keayuan tidak dapat dikawal..pas amik ekin kt airport..aku dh start bising kt belakang..ngehngehngeh~

then pg la ke pulau perhentian..aiyoyoyo..gler penat kot nk tunggu sampai sana..aku dh macam kram..dh la aku nie period 1st..duk kt belakang skali seat avanza plak...lagila aku mcm nk bunuh org yang drive avanza 2..hahaha~...

bila sampai aku mcm gler scary la..konon t xleh nk click sgt dgn yg len...[gedik je 2..hahahaha]
so jumpa suma salam2..hahaha~...then nek boat..aku like 'pandai' la sangat berenang..hahahaha~..
like HELL...menci siot...aku hanya dapat mendiamkan diri seperti batu supaya tidak menyusahkan diri aku dan sapa2...

then sampai ke destinasi yang di tuju; PULAU PERHENTIAN...[yay!!!!]

aku nk masuk blek yg tempat aku nk kemaskan diri selepas hampir seharian atas jalan..aku satu blek dgn ekin n fam..:D...guess what...[drama!!!]...ada ULAR..[aku gler takut kot...]..thank god dapat tukar blek len..which is sea view kot...[yay again!!!]...

so aktiviti hari 1st..mandi laut!!![tapi aku xmandi hanya sunbathing ajor...]

mostly tdo jer...qada' tdo ms perjalanan..[kononnyer la..xnk driver rasa dipergunakan..ngehngehngeh]
oh lupa ada g jungle trekking...[sigh..]nk melintas pulau g satu lagi pantai...the guys jela yg mandi..

so 2nd day

like full day kot penuh dengan aktiviti...pagi jer g kayak...aku suka sbb dapat team dgn si sauqi...aku kayak comel2 jer...:D
besh!!!

petang plak..gi snokelling..mula2 berani la kalo takat tepi pantai snokel..pas2 skali dia bwk g tgh laut plak...menggigil satu badan...adneraline rush aku mcm xagak2la kan...so xturun ms first...masa 2 gler rasa mcm loser...hahaha~...

then aku ckp dgn edi..aku takut siot...edi pun ckp...'lek r dib..takder paper...oke jer'
so berdasarkan kata edi tu,aku trus turun~...hahaha~...
terima kasih jugak pada flip yg aku sewa 2...aku rasa hepi jer gi snokelling~...
aku nmpk si penyu tapi xjumpa si shark..dem!!
malam plak wt bonfire..aku ingt nk makan bbq masak guna bonfire..rupanya tidak..hahahaha~!
so wt la sesi goreng pisang dan  poco2..dem..hahaha~

so setel 2nd day!!

last day..aku seyes ngantuk..n xder mood..sbb apa??aku berembun sampai kul bp kt pantai..agak2 dlm kul3pg gak...dem..
dh lama aku tak tdo lewat kot..
so just berehat jer kt tepi pantai sampai pulang~...

paper pun thanks kt man organiser..aku nk pg lagi!!!!

Khamis, Jun 24, 2010

mcmana nk tau kesukaan seseorang tanpa tanya org 2???

hahaha~..mmg complicated r..

hari selasa kuar dgn sayang..[chewah..gedik jer..]..iye selasa sbb dia baru balik dari urusan kerja dia 2..and konon2nya sgt rindu la..ehehehe~...

dia sgt sweet minta permission parent b4 keluar..yela kuar waktu malam jela yg leh kalo weekday nie..

haha~..apa kaitan dengan tajuk post nie?? [tiba jah]

aku kononnya nk break the ice nk get to know him la kan...
tanya suka warna pe?suka makan pe?suka sukan pe?

agaknya agak annoying la kot..then dia suh cari sendirik..haih..pening plak kepala hotak aku..mcmana la ea??
agak nyer dia suh aku agak k ea??
k dia nk aku tanya parent dia?
or.....urgh..
nk wt dunno??[ngehngehngeh]

paper pun i lap u ah..eceh..[gedik jah]

Selasa, Jun 22, 2010

keputusan peperiksaan sem 2~..huuu~

hahaha~..sebenarnya dh tau pun result mcmana..bese la ..SV dh bgtau awal2..n dh marah awal2..hahahaha~...

so hari nie dh kuar result yg cam haram 2...xpela..janji cukup2 makan..aku pun bukan duk study pun..kuang3..hahahaha~...

iye dr...saya janji sem depan saya dapatkan result gempak untuk dr..hahahaha~...
mesti dr bangga t dgn saya..hahahahaha~

Isnin, Jun 21, 2010

hurmmmmmmm...[big sigh]

td jumpa my SV..ok2..

sll nyer mmg akan ada pertembungan yg dasyat kalo aku g jumpa SV ak..
aku xtau la ...

tapi kali memang dah agak sebenarnya dia akan memberikan leteran yg biasa nyer akan wat aku rasa sedih or marah or wutsoeva...tapi dis time lain

make me giving the BIG SIGH...

agaknya dia dh betul2 letih dapat aku as dia nyer master student...

dia cakap aku kena cari DRIVE aku untuk teruskan hidup as master student kalo x dia cakap baik cari keje lain..

aku xtau la wei...aku mmg minat jadi RESEARCHER tapi...........
mungkin aku nie banyak main kot...

aku xnk separuh jalan ...aku nk habiskan gak..xkira!!!

Khamis, Jun 17, 2010

rindu sgt pada dia ~

hahahaha~..statement yang akan menjadi kontrovesi...atau pun x..[hahaha..perasan glamer plak]
masuk hari nie dh cukup seminggu xjumpa dia...dia ada kt tempat len atas urusan kerja..dan aku plak masih kt UKM nie tapi dalam mood cuti..[hahahaa..gedik jer]

terus terang aku masih lagi baru dalam proses perkenalan..aku percaya kan dia tp..hahahaha~...biasa la xkan leh percaya 100%..hahaha

sejujurnya aku sangat bersyukur bila dapat move on yg sebenar2nya..aku tidak nafikan yang dl aku ada masalah nk terima lelaki lain dalam hidup aku selain K tapi..sekarang aku betul2 boleh mendabik dada dan katakan dalam hati nie tiada lagi rasa cinta untuk K.aku tau betapa senangnya manusia itu boleh berubah tapi aku xsangka aku pun begitu.

Namun tuhan itu Maha Besar dan adil sebab dia tidak mahu aku terus2 sedih memikirkan kehidupan yang kononnya tiada kebahagiaan dan hanya kesengsaraan..aku sangat bersyukur kerana masih ada yang percaya dalam diri aku nie..aku tidak akan buat kalian rasa sedih lagi..hahaha~

walaupun aku dulu mungkin agak obses dgn K,namun kini tidak lagi..akan aku buka lembaran hidup baru.akan aku teruskan hidup ini dengan perasaan yang lebih bahagia dan mahu jadi yang terbaik utk kehidupan yang lebih bermakna dan bahagia...

aku mahu mengucapkan terima kasih pada akak ku..hahaha~...[okeh nie mmg gedik]

aku mmg bahagia...:D

Khamis, Jun 10, 2010

new love in my life:D

hahahaha~..hari nie nk gedik bleh x???

saya sangat hepi skrg nie..kerana seseorang:D
dan dia sangat istimewa dalam hidup saya
:D

saya harap saya dapat jadi yg terbaik utk dia:D

love is in the air...hahaha~..

Rabu, Jun 02, 2010

14 May 2010:D

tiba jer post tarikh...:D

dat day sangat la bermakna utk saya:D..hahaha~

paper pun baru hari nie nk ckp??sbb nyer..rasa hepi sgt bila dapat rasa keikhlasan smlm nyer.[cheh..cakap berbelit2]kira baru rasa yakin..ececeh...geli plak dengar..hahaha~
saya rasa mcm kanak2..ehe..

paper pun saya suka...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX