Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Selasa, Mac 13, 2012

bila terlampau banyak fikir bukan2


1.akan jadi risau on things yang boleh dikatakan tidak munasabah.
eg. eh cantik ke nnt aku masa kawin or tudung mana yang paling sesuai nnt?

2. tiba2 jadi insecure and rasa orang lain nyer sangat cantik

3. hilang rasa keyakinan atas diri sendiri dan tiada semangat untuk teruskan hari

4. mungkin boleh timbul rasa marah?


hahaha..mungkin diba nie dh banyak sangat tengok blog orang lain sampai sendiri rasa bukan2.

5 ulasan:

kitakesitu berkata...

aip aipp.jgn pk bkn2.hehe enjoy ur preps n day je.kata kat diri,kita lagiiii cantek dari mereka.hihi =p

lovelyadibah berkata...

Zaila!diba stress kot.hehe thanks alot.diba harap sangat everything will be just fine.

SarahSyafiq berkata...

InsyaAllah okay aje.buang yg negative2 tu=)

lovelyadibah berkata...

Thanks sarah!diba appreciate sgt!

Qyla Aqilah berkata...

YAKIN!!!kita dah buat yg terbaik kan?:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX