Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Rabu, November 02, 2011

just my 2 cents

salam sayang untuk semua:)


sihat x suma?hehehe

first of all..diba nk minta maaf for all the wrong doing yang dba buat.yeah.kengkadang ada little kids kt dalam diri nie yang suka for gossip and thing la kan? (sapa xde ? mmg salute ar) so skrg everything went ugly la i guess..

diba rasa sapa2 yang tau cter mesti la fhm pe yang dba membebel nie..thanks tau sbb korang being the best listener in the whole world la kan.diba seyesly mmg xder la very the grupie sgt.tp diba appreciate frenship.sori kalo ada yang terasa.diba skrg rasa menyesal sbb ada contribute to this thing.

right now suma pun back to zero.please forgive and forget? kalo nk fight sampai bila kan?
saya dengan ini mengambil langkah tidak berpihak pada mana2.haish.seyes mcm lalang plak aku rasa.gaduh pun no point kot.lagi destructive ada la.

dulu nk sgt leave grup.but then bila pikir mcm sayang plaks...well aku mmg xtetap hati pun.hahahaha..

thanks alot girls.sumtime aku jahat gak.ampun eyh!

1 ulasan:

nYomeL berkata...

sape kate dba jahat? xlaaa..
sy suke kwn ngan dba! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX