Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Sabtu, November 05, 2011

master: haper update?

salam sayang untuk semua:)

hampun.xder update pasal wedding.hehehe

skrg rasanya ada writer block pasal wedding kot.heee..baru lepas kena brain wash dgn supervisor.agagagaga

mission impossible.cop impossible k?(ampun,pengaruh penulisan agak kurang bermoral)

saya kena writing sambil buat lab.sbb kakak2 dan abg saya suma ckp kena writing sambil wt lab.ye ye..saya buat lab sambil online eh bukan writing.hehehehe

strategi untuk mengelakkan off tracks.bak kata dr.

jangan cari alasan,cari jalan!!

1. bila buat HPLC dari nk emosi lambat nk tunggu result HPLC kuar, baik duk diam2 kt corner meja dan writing satu bab..hahahaha..ingat satu bab tuh mcm tulis blog k??tulis blog pun dh jarang gler skrg.hahaha

2.kalo rasa mcm dh bosan menghadap internet(cheh padahal addicted kot dgn tenet) leh duk kt lab processing.sbb xder line internet kt situ.danggggggggggggggggggggggg~~~!!!

3.kalo mcm susah je nk writing sila duk kt library 2 jam.confirm kena tulis at LEAST satu perenggan.hehe

4.sebenarnya kalo dh PEMALAS nk tulis tuh xleh nk wt pe.ahahahahaha..tp yang penting jgn online kalo nk writing.xpun block fb n twitter n blog kalo online.ececececececehhh...boleh k??

nampak gayanya blog nie akan lebih kepada personal blog la eyh.kalo ada paper yang menarik kami kongsi.cheh.tiba2 kami.agagagaggagaga

p/s: selamat hari raya haji untuk semua peminat ai.Ya ALLAH pe dh jadi dgn aku nie.pengaruh tul la!

2 ulasan:

Cik Zimie berkata...

jangan jadi mcm ai yg jiwa kacau ni sudah.

selamat hari raya korban dba.mari la sama2 terkorban.eh apakah hahah

lovelyadibah berkata...

kahkah..napo eyh?ceciter ceciter!!ai ada utk u!chillax k!muah!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX