Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Ahad, November 06, 2011

planning ahead

salam sayang untuk semua:)

sihat korang???td dh boring melayan kt hset.so skrg dapat melayan pakai laptop adik.thanks uda.ada hikmah gak ko balik raya haji nie.

sempena hari raya aidiladha yang mulia nie aku nk ucapkan selamat hari raya aidiladha kepada semua umat islam tak kita di mana anda berada.eceh!!

semoga kita semua mendapat barakah dari hari raya yang mulia ini.huuu

aku g ikea semalam dengan encek sepol.azam murni nk cari barang untuk props.ceh.padahal dh tatau nk pusing mana kt shah alam pagi2 buta.hahahaha

so byk idea dh cuma duit xder.sabo jela.pening nk pikir pasal bisnes kengkadang berangan nnt rumah macamana nk buat.hahaha..tp aku suka je jalan2 dalam ikea tuh.best banyak idea menarik untuk diaplikasikan pada rumah yang kecik.cuma ko kena pandai la manage kan mcmana design n konsep yang ko nak.

list untuk barang nk beli dh ada tinggal nk cari sumber kewangan.sila jangan cakap minta kt sepol.dier pun kengkadang minta duit kt aku.heh.tipu jer...mebi nk minta duit kerajaan minta source geran ke ape k untuk senangkan pergerakan bisnes aku.so skrg nie nk google kt internet mcmana nk wt kertas kerja yang mantap.pastuh minta kat agensi kerajaan yang terlibat secara langsung atau tidak langsung dengan usahawan2 mcm aku nie.sbb skrg capital xbesar leh r.tp kalo nk beli laptop n camera DLSR tuh kena la minta belanjawan kerajaan malaysia kot.doakan la wei impian aku nie tercapai.skrg lum tercapai lagi sbb duit pun kena bahagi2 dgn keluarga dan kos sara hidup.

rancangan dh ada kt situ.skrg kena buat la.orait.thanks for your support.eceh!


1 ulasan:

aTy _faRed~ berkata...

pergi ikea tengok barang2 umah memang besh.. bnyk gak idea2 ley amik tuk majlis kawen kan..:) kalau tak bajet betul2 memang selalu boleh terlebih bajet tau..;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX