Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Selasa, Ogos 28, 2012

Bila nk kawin : Formspring time #5

Salam semua :) 

Thanks pada semua yang support ThePhotoboothCorner :) 

Diba dapat lagi soalan kt formspring. Tapi mcm reluctant skit nk jawab. HAHA.


Kan dh cakap. malas ah nk jawab. soalan nie adalah soalan yang cliche. lagi-lagi bila diba so keen on doing preparation of wedding kan letak dalam blog lagi tuh. 

Diba terus terang cakap. Diba belum ada tarikh lagi. Diba kena siapkan Master Diba dulu. Then baru aggressive ly buat preparation. Sebab kami ada perancangan untuk buat pelamin kami sendiri (tapi photobooth 's style), do our own solemnization outfit  then all the small things. Sebab kami tight budget bride to be n groom to be. heee

Sekarang pun tak menang tangan with the business :) Alhamdulillah :) 

For those yang nak gunakan perkhidmatan kami, sekarang ada promo raya :)

RM 500 untuk 

1. backdrops (10'x10') + props (customized design)
2. guestbook x 1 (A4,30 pages, customized design) + guestbook table deco 
3. sewa easel + canvas printing (16"x24")
4. sewa kamera polaroid (fujifilem instax mini 7s) + 3 kotak (30keping) film 
5. 2 orang jaga photobooth (4hour/event)

ini tidak termasuk cas pengangkutan :) untuk maklumat lanjut, sila email/sms diba adibahzack6@yahoo.com / 0162065767 / 0176571345

owhh hari nie dh 28 Ogos. Sapa-sapa nk barang free meh join Free Give-Away diba buat :) tehee. For more info please go to this link.The dateline is this coming Merdeka day, 31st August 2012.

3 ulasan:

♥ Cik Cha berkata...

Sometime orang tak faham pertanyaan tu mengguris hati kita. Same goes to me dulu.. ape pun pelan2 kayuh k dear.. InsyaAllah jalan menuju kebahagiaan itu akan dipermudahkan.. :)

BIE berkata...

hyee..

kita BIE Daripada B2B Blog : Jalinan Cinta

salam perkenalan. Hope dapat exchange link dan tukar2 cerita juga :))

lovelyadibah berkata...

cha: thanks awak!:) amin:)

hye BIE!! :) nnt kita tukar2 citer :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX