Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Isnin, Ogos 06, 2012

Nk buat contest lagi. TAPI

Salam buat kawan2,

Lama dh tak amik tau sangat pasal perkembangan kawan-kawan blogger lain, dh macam duduk bawah tempurung je nie.heee

Diba pun dh lama tak mengaktifkan diri since its not my goal yet to get married. 

Cerita pasal vendor buat contest tapi tak bagi outcome nie mcm dh dengar dua kali sepanjang dalam 2 tahun nie.tapi tak taula kalo sebenarnya dh banyak, sbb diba pun jarang nk baca semua. Tapi diba dapat rasakan hancurnyer hati pemenang bila ckp mcm tuh. Diba pun sekarang just baca blog dan buat penilaian sendiri.

Dulu, diba ada sediakan contest. Diba pun risau bila jadi mcm nie.Sbb diba ada jugak minta sedikit wang untuk melancarkan urusan. Rasa bersalah? HAHA yela kot. Things didn't run smoothly I guess. 

Sekarang diba nk buat contest, tapi diba pikir "ukur baju di badan sendiri". Mampu ke tidak untuk tunaikan janji. (HAHA dah mcm parody tema merdeka plak) Ah! Emosional plak diba nie. 

Fanpage diba dh capai seribu kt facebook. Thanks alot untuk semua kawan-kawan yang dh like. Diba dh berkira-kira nk buat contest tapi still diba tak yakin dgn diri sendiri. Later will having a new contest tapi seriously diba have no idea at all.

Any idea for contest guys? kalo segan nk tulis comment, please write to adibahzack6@yahoo.com , I really need your advice.

Thanks in advance!

4 ulasan:

balkidz_hunny berkata...

Janji ditepati!
kehkeh. kau kalau buat contest kalau aku masuk, menang, aku simpan hadiah tu tu isya kawen. LOL.

nYomeL berkata...

Kidz,
Jauh berangan! HAHA! :P

Diba,
I pon dah lama tak buat contest.
Ntah ape cite la blog tu. Bila xde internet kat rumah, macam nilah jadinye. Org nak tempah pun xberani nak accept. Takut xdpt nak deliver. Huhuu..

choclairissa@intan marliana berkata...

buatlah contest~ hikhik sbg tanda penghargaan kt followers seperti saya..eh tibe tibe..hihi :)

lovelyadibah berkata...

alah mummy isya nie saja je tau.nnt untuk isya, aunty dier bg je trus.takyah nk menang contest.HEHE

nyomel: laaa ye k?padanla lama tak nmpk post baru. (padahal aku pun dh lama tak blogwalking) hehehe.syg la mcm tuh nyomel!jom meh buat contest sesama:P

intan: tuh la.later nk kena buat jugak nie:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX