Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Jumaat, Ogos 10, 2012

Free Give Away: Update I

Salam kawan-kawan,


Pertamanya, terima kasih pada sapa yang dah menghantar kan penyertaan untuk Free Give Away nie. 

Diba nak update senarai  peserta  Free Give Away setakat hari nie (10 Ogos 2012, Our anniversary.Yay!)

3. Diyana
7. Zirah 
10. Cik Cha

Untuk yang lain jangan risau. Masih ada masa lagi :) Penyertaan diterima hingga hujung bulan nie. Hujung bulan nie akan diba umumkan pemenang nya (31 Ogos 2012). 

Akan ada 3 pemenang sebab ada tiga hadiah :) terima kasih atas sokongan kawan-kawan. Happy dapat wishes dari korang. It means alot. thanks. Goodluck to all!

Tak tahu apa yang diba nk bagi untuk Free Give Away? Do check this post.



3 ulasan:

Rahmah berkata...

Yeah,name cik mah ade lat ctu...tq dibah...

lovelyadibah berkata...

Welcome:)

aiza berkata...

Thanks diba :) Bole baca tak link ni ek?

http://www.facebook.com/notes/aiza-syifa/happy-two-years-together/268794896564475

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX