Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Isnin, Oktober 21, 2013

Review Tunang : Hantaran

Salam isnin, hehe sejak-sejak bertunang ada je kan nk diupdate kan. LOL. Well hantaran aku adik kesayangan aku yang buat. Huaaa hebat kan? :) aku tak sangka ada bakat terpendam. Aku ada beli inspirasi pengantin n pengantin. So kebetulan dalam tuh ada macamana nk buat hantaran. Hihi. Tapi adik aku ni hebat wooo.. LOL leh amik upah. 


Bakul hantaran ibu dan angah beli kt Fah Lean, Balakong Cheras. Dekat je. Total hangus dalam RM189. Siap dgn pistol gam semua laa.. :) Setel.. Nasib baik ada adikk yang baikk hati.

bakul buah. Buah diba beli kt Giant.

sejadah dari Jakel :) 

Coklat. Diba beli kt KLIA. Murah diba beli sekali dengan coklat doorgift.

Kek. Dari aunty Zie

Rupanya sangattt cantikkk :)


Kain nikah untuk Sepol

Yang ini plak dari pihak Sepol utk aiii :) Seriously sangat class tapi simple. Tak sarat. Mama Sepol just minta dari kedai siapkan kot rasanya dia bercerita hari tuh. HAHA ampunn kan bakal anak menantu mu ni. Lupa dh.


Kain nikah nnt :)

Buah-buahan.. huuu lagi banyak dari kitorg.

tepak sireh. katanya adat orang perak

Bekas Cincin

Teheee nampak tak cincin tuh? :P
Haha yang ni kalo berminat leh laa cuba tanya my sis k :) 

2 ulasan:

adrianna syaz berkata...

Salam kenal..pndainya diba buat hntaran...b2b 2014 dr perak...suka masak2..sya folo blog diba..jika sdi,snggh je blog sya :)

lovelyadibah berkata...

Wslm LOL bukan diba laa..adik diba :) yay!! :) it would be great :) mestii laa sudi LOL thank youuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX