Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Ahad, Oktober 20, 2013

Review Tunang : Zaifie Zainal Creation

Selamat hari Ahad :) hehe mmg mengada nk review sesatu :) rasa appreciate sgt semua bagi kerjasama yang baik masa tunang. Haha 


Now rentetan nk pakai baju apa ni pun mmg drama. haha kalo dh mengada tuh mmg mengada la jugak. LOL.

Memula cadang nk pakai baju raya tahun ni. Cenkonon nk laa jimat. HAHA pe la aku ni. Bagusla kan nk berjimat. 

Then mak Sepol cakap g la sewa baju tunang. LOL. Aku pun haha nk la kann. leh la melaram. gituhh.

Padahal aku dh beli tudung yang matching untuk baju raya tuh. shawl half moon kot. haha mmg membazir. kena leter dengan adik aku. 

Sepol yang temankan aku g jumpa kak zaifie. LOL ingat lagi jumpa hari Jumaat, Ahad nk tunang. Kak Zaifie sikit lagi nk g makeup kan orang kt putrajaya. huuu mmg nasib baik youuu...

Tapi bukan leh dapat terus baju tuh. kena outer sebab besarrrr rupanyaa.. so nasibb laa kak zaifie baik hati nk layan perangai ai yang mengada2 last minit ni. So sabtu g amik yang outer. Mak kak zaifie sangat baikkk :) sukaaa :)














Untuk pengetahuan korang, baju ni n manik2 ni dibuat oleh mak kak zaifie. hebat okeyh :) kagummm :)

So korang leh view kak zaifie leh refer kat sini

Facebook : Zaifie Zainal 
Fanpage facebook : Zaifie Zainal Creation
WhatApps : +60 19-2939023 / +60 16-2630158



2 ulasan:

Qira berkata...

hi Dibah :)
follow Dibah. :)

lovelyadibah berkata...

thanks qira :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX