Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Rabu, Oktober 23, 2013

ThePhotoboothCorner : GiveAway

Sempena fanpage diba yang masih baru dan perlu lagi banyak tunjuk ajar tuhhh https://www.facebook.com/ThePhotoboothCorner dh hampiirrr (waktu tulis ni masih ada 2995) 3ribuu.. Tauu alaa takat 3 ribu mau kecoh ka? LOL sorrylaa korangg excited sbb aiii memang jarang nk suh orang like fanpage aiii :) gituhhh..


Terima kasih terima kasih terima kasih... Diba terharu sangat kawan-kawan blogger yang paling banyak menyumbang kepada keramaian fan kt fanpage diba tuh. Nk belanja sesorang tak mampu.. Aku pun masih bertatih dalam bisnes ni :) SO ingt nk buat giveaway.. Lama oooo tak buat. HAHA sbb aku ni kedekut orang nya :P 

Since dh nk 3,000 ni, apa cadangan kawan-kawan blogger ku?Nk bagi GiveAway apa? kat fanpage customer diba, Farah suggest canvas. Aaah kann? Boleh la bg 16"x24" canvas :) Please-please pretty please. Diba still nk tau apa yang korang inginkan for GiveAway :) 

Nnt kan Give Away bila dh cecah 3,000 fan:)

1 ulasan:

EZAN IDMA berkata...

hai awak. im b2b 2014 too :) btw salam kenal!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX