Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Selasa, Oktober 22, 2013

Review Tunang : The Sweets


Salam selasa, hoi laaa dh selasa. Cepatnyer. Kali ni nk cerita the mix and match all the foods :)

marshmallow beli kt mines tingkat bawah 

smarties ni pun beli tempat yang sama dengan marshmellow

fuyooo campur dgn kuih-muih yang ibu tempah plus cheese tart
 yang angah tempah plus oren yang aku beli kot.lupaaa

ini red velvet yang kawan angah buat kan 

ini plak dadih yang mak ngah aku buat kan :) tak dapat rasa pun :(
ni plak gambar doorgift :) 
tapi unfortunately Zamm tak amik gmbr main course.. which is ayam masak kicap, pajeri nenas, ada ulam2 plus sambal belacan. Thanks alot kepada semua :) rasanya tak mungkin semua tu akan jadi kenyataan tanpa pertolongan semua :) 

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX