Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Jumaat, Oktober 18, 2013

Review Tunang : MizzAmy Zalini

Haha pe kemenda yang MizzAmy Zalini tuh? Ni nama FB dan instagram amy tukang makeup aku masa tunang. Berbalik pada review tunang kt SINI meh aku share cerita tukang makeup plak. 


Amy ni aku kenal dh lama. Dari dia memula join BBF (Blogger Bride Forever) kan? hahaha tgk aku pun dh lupa short untuk apa. LOL. Then masa dia start bisnes dengan buat kasut kawin. Now dia dh makeup orang dh. LOL lama nyer laa rupanya aku ni jadi blogger bride. Orang lain dh ada anak sampai tiga. HAHA. 

Ok cukup dengan itu. Meh sambung balik. SO mmg dengan 9 hari yang pendek. Aku tak pikir panjang. Aku tanya terus. Alhamdulillah dia free. YAY!! :) Ah senang. member online kan. 

haha sorry la mekk banyak gmbr tanganmu jerr



masa ni sibuk je nk bercakap. LOL

Kan aku cakap masa Zamm datang aku dh start makeup kan? So yang sebelum makeup nan ado laa. Tapi Amy pun pun sangat punctuall okeyh. Haih aku yg kelam kabut kemas rumah terus kena g makeup. Bayangkan laa.. Nasib laa amy datang awal walaupun dia sesat jugak laa..HAHA.. salah kan goggle map yang giler. LOL.


Haha ada skit muka amy :) LOL
Selepas dimakeup kan jadi la muka macam ini :)

alaaa blur plak gmbr amyy



So please-please leh tgk sini utk banyak lagi gambar makeup amy :)

Instagram  :  MizzamyZalini

2 ulasan:

~ mizzAmy ~ berkata...

ada org review pasal kita lah. hehehehe.... thanks diba sbb trust amy. kita jumpa lagi in shaa Allah next year. ;)

lovelyadibah berkata...

no problem babe :) haruslaaa datang makeup plus makan kenduri:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX