Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Jumaat, Mei 11, 2012

Demam Schawal :)

Salam sayang untuk semua :)

Lebih tepat lagi demam dengan CST n CandidSyndrome :)hehe 

I love everything about the wedding :) Especially muka awal n scha yang mmg obviously in love with each other :) as best friend forever. hehe :) 

Sekarang tgh gler dgn lagu Afgan - Bukan Cinta Biasa :) dh lama tak rasa nk kawin mcm nie. Thanks CST dan CandidSyndrome sbb kembalikan rasa nk kawin ke dalam diri ini.

Kenapa beriya sangat nk fefeeling nie? hehe 


Ya Allah, aku cari mana button share tp tak dok.so redha jela amik link nie jerr.. pssst dalam link nie ada lagu afgan yang aku gler nor tuh.hehe



auwww...I've always dreamt of having this moment.


Even gambar pre-wedding pun best.hehe


my fav :)


 
hehe hensem nyer awal.





sekian kegilaan aku. :) doa ku agar scha dan awal kekal bahagia dan sentiasa bercinta hingga ke syurga :)

5 ulasan:

oshinz berkata...

tapi nampak yang awal sayang gila kat scha. dan scha macam cover sikit. hehehehe.

lovelyadibah berkata...

scha mmg ala2 tomboy skit.thats why mcm cover2 skit.hehe

cheQmOomOo berkata...

huu bes a pict diorg..

choclairissa@intan marliana berkata...

haha betul ckp diba..diorg mcm best friend sgt..awal nmpk cm lembut n pompuan sket..scha nmpk cm laki..hehe..hopefully berpanjangan :)

Reen Tart Nenas berkata...

my husband tanya, kenapa kite kawen takde gambar posing mcm schawal? erkkk. jawapan: masa tu scahwal blum kawen, so tak boleh nak tiru :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX