Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Khamis, Mei 24, 2012

Kain dari Vietnam dh siap jahit.

pe nie?pe nie? kain vietnam dh siap jahit?

haha aku sebenarnya dh lama tinggalkan preps untuk kawin.ala2 nk kawin budget tuh. mungkin belum sampai kekuatan dan seru untuk berkahwin :)

masa aku tgk baju tuh.aku tak try pun.tak sentuh pun. nk amik gmbr baju kebaya tuh pun aku tak nak. HAHA. macam depress je kan?

aku tak tau nk cakap apa. cuma bersabar :) paper pun, mesti ada hikmah di sebalik segala nya kan? aku dh malas nk pikir

About the baju.

Baju kebaya. Kain dari vietnam

Dijahit oleh makcik Aya dari Taman Connaught 

Tak penah pakai lagi. So tak tau sedap ke tak. Tapi makcik Aya nyer jahitan mmg sedap pakai. Hehe

Warna Merah Hati. A bit darker. Tak tau nama warna apa.

Gambar? HAHA sok la upload.
 

3 ulasan:

farahfatihah berkata...

meletops ko nyer header blog dik!!!! akk xleh wat la..xjadi hahaha

Moose berkata...

bot, nanti aku nak kontek number makcik aya tu boleh? dekat taman connaught cheras eh? bape dia amik untuk 1 baju kurung biasa?

lovelyadibah berkata...

kak farah: hehe aku pun buat banyak kali kak.tak pe cuba lagi!hehe

mus: boleh je.yup. taman connaught cheras. 1 baju kurung dier buat dalam Rm30 kot.aku pun tak ingat sangat.sbb salu bayar sekali banyak.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX