Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Selasa, Mei 15, 2012

Pelik bin Ajaib

HAHA. aku rasa pelik bila..


1. Hanya kerana kita berkawan dengan sesetengah orang, kita tidak boleh berkawan dengan kawan yang lain. Berdosa eyh kalo kita berkawan dengan sesapa yang kita suka eyh? mcm tak ikhlas je aku rasa. Aku lagi selesa berkawan dengan orang yang aku rasakan ngam dengan aku dan boleh terima aku seadanya. Bukan takat nk kawan untuk kepentingan kau.

2. Hanya sebab aku kawan dengan sesetengah orang, aku tahu segala cerita dier dari A sampai Z? Hey aku bukan la jenis penyibuk yang tak tahu hujung pangkal. Aku tau sempadan aku bila berkawan dan apa yang patut aku tahu dan apa yang aku tak patut tahu.

3. Hanya sebab aku melawat ke certain blog2, bukan bermaksud aku nie SPY. Hello, sejak bila kena berhati-hati nk jenguk blog orang? Ke kau tuh yang insecure? Semua pun nk against kau. Haih la.

4. Seseorang tuh bercerita tentang amalan dan sikap orang lain, TETAPI, aku rasa dier pun sama je. Perangai pun seperti apa yang dia ceritakan tentang orang lain tuh. 

5. Seseorang tuh suka sangat nk buruk sangka. Dan mudah je nk memberi anggapan yang bukan-bukan pada orang yang tidak bersalah.

6. Orang lain lebih tahu pasal kehidupan orang lain LEBIH dari empunya diri. Siapa yang patut lebih tahu nie? 

Tolong. Aku dh pening. kahkah

6 ulasan:

Nurulhuda|Adlie berkata...

kau ni semua pening, ape jela tak pening, haha tula apa pun tak boleh, dah memang kita baca blog dia, ape masalahnya kan? lagipun pk la logic kat blog nak spy buat ape wei, public, duhhhhhh

lovelyadibah berkata...

dau, aku pening sbb tak memasal terlibat dalam peperangan (?) kahkah

farahfatihah berkata...

hahaah nak panadol? sian dier pening...biarlah dba org nk pk ape sbb tentu2nyer org tu suka pk yg bukan2 pasal org lain

lovelyadibah berkata...

kak farah, dh telan dh td.hehe kaannnnn... aku duk diam2 pun ko pikir bukan2.apa-apa pun takboleyh.

thezaila berkata...

Diba.. Ko jgn tan banyak sangat panadol.. Kang OD plak

♥ balkidz_hunny ♥ berkata...

Abis tu kalau aku bace blog orang2 tue, nanti aku kena saman dalam akta komunikasi ke hape?
HAHA. Takyah pening! mari cari titik noktah!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX