Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Isnin, Januari 31, 2011

chocolate as favor:)

huu~..saja je nk tolong cik belle dalam choco hunting dier:) oh well..sama2 la kita suma yang lain2 yang tengah choco hunting gak kan kan??sharing is caring..kenapa aku byk sangat dh survey pasal chocolate nie??hahaha~..ok2 dh melalut..sila jamu mata sayang2 suma:)

dari [sini]
dari lola chocz
dari teratak chetam
dari teratak chetam gak
nie dari masmerahcupcakes :)
nie dari icha choco
icha choco gak:)
dari wedding cottage :)
dari merisik gallery
hehe..ok2 nie macaroon bukan coklat..:P
hahaha~...dasar pemalas nk cakap2..korang jamu mata je ek..hahaha~...tetiba malas nk ckp:P

p.s:nk tgk lg gmbr2 diorg 2 suma??sila la ke caption gmbr..ada link2 yang leh tekan2 :P

6 ulasan:

ElyaElmo berkata...

cokelat yg dekat sudu tu menarik kan...hehe

lovelyadibah berkata...

Elya!Haha..kan kan??nmpk unik:)

Rilla berkata...

Suka macarons...comel jek

lovelyadibah berkata...

Rilla:Haha..macaroon mmg comel n sweet:)

~ NANA ~ berkata...

weeee~ i pon suke macaroon tapi mahal la kalo nk buat wedding favor :(

lovelyadibah berkata...

haha~..nana wt la favor ala2 macaroon tp candy..hoho..pe la aku merepek nie..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX