Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Selasa, Januari 25, 2011

hehe~..leh x tajuk mcm nie??:P

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pencinta:) heee~

hurm..mula2 nk ckp..kalo ada kuar suh bg password, sila abaikan dan tekan cancel..uwaaa~..seyes xtau kenapa..ada request dari http://www.hostanypic.com tp xpenah plak masuk website 2..kalo sapa2 tau mcmana nk remove benda alah 2,bgtau pelis!!

lagi satu, korang perasan x gmbr header aku dh bertukar??[ok2..kalo xperasan majuk ah..HAHA..leh x mcm 2??heeee] dari yang sebelum nie [alamak xder plak amik gmbr yang sebelum nie]..jadi mcm nie

:)

hoho..saya suka!:)
kredit have to go to cik fara_dila:) sangat comel kan dier wt??huuu~..sebenarnya dier bg yang mcm nie

comel gak sebenarnyer..i je yg gedik!hehe
kan kan??dua2 pun comel:) tp heee~..saya mmg gedik nk yang kt atas 2..huu~..so sapa2 yang nk design header blog,silala ke blog cik fara dila yang kiut itu..heee~..:) [ok x fara aku promote ko??heee~]

pe pendapat korang??ok x??hehehe..

5 ulasan:

faRa_diLa berkata...

hehe thanks dibah.

eh nape ada perkataan sweetcandy me and seorang pelajar master yg comel tu?

buang la. lg cantek kot. hehe.

tau kan cmne nak buang?

masa upload tu, ambik instead of title and description.

:)

lovelyadibah berkata...

hoho..xtau sebenarnya![seyes down sbb buta bab2 nie..]

thanks alot fara!!

xoxoxo

:)

iedayah berkata...

wa..sweet gk headernye

bunga berkata...

mmg comel blog awk..cayokk..

lovelyadibah berkata...

daya!!:)haha~..sweet mueet gitueew:)

bunga: heeee~..thanks:)comel..awaknyer gmbr baby 2 pun comel:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX