Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Isnin, Januari 17, 2011

inspired to have photo booth!!:)

tau xpe..kan kan..[haih..tiba2 excited sendiri..heee]

kenapa aku jadi sangat excited nie??whoa..mula2 nk ckp thank you kt pn hana yoriee yang mengingatkan aku pasal tgk nona semalam..:)xrugi sbb aku suka sangat bahagian wedding 2..style modern classic gitu..mmg menarik minat aku la!..:)


so aku plg suka bab mana...jeng3

photo and guestbook corner!!!:)

yes!sangat comel dan aku rasa t aku leh simpan dalam satu buku guestbook untuk tatapan sampai aku tua!:)heee..precious kot!nk gak tgk korang and korang nyer tulisan kt dalam buku guestbook 2 kan..siap dgn gmbr skali..kalo takut2 xingt rupa korang..:P


nk gmbr yang aku tgk dalam NONA semalam..tp seyes xpandai cari..dan mmg xjumpa pun..wuwuwuwuwuwu~..

so nk lebeh kurang mcm nie

nie photo booth
pas2 leh tampal kt dalam guestbook
kan kan??aku NAK sangat2 mcm nie..huu~..mcmana la nk cheap n cantik bende2 nie..huu~..

gigih cari dari sekarang..:)

8 ulasan:

K.I.N.A berkata...

nak cheap kena DIY..yeay..jom buat photobooth..arap2 ibu kina bg..;(

lovelyadibah berkata...

jom2 kina..:)2 la..nk gak ada photo booth 2..baru la leh men tampal2 kt dalam guestbook 2..:)

Lyana MK berkata...

yup!! yana pun terpkir tuk photobooth..huhuhu rasenyer tak mmerlukan ruang yg besar pummm...cume kuar modal skit tuk hias2!!! boleh2!!! gogogo!

iedayah berkata...

nk murah kn diy laling..cube tgk web2 yg byk bg inspirasi tuk DIY brg2 kawen..gud luck dbah!

lovelyadibah berkata...

yana: hehehe~..gogogo!

daya: 2 la pasal..seb bek ada encek google:)

nizabeba berkata...

yeayy jom kt DIY! picture2 tu kne gune polaroid la kan..huhu mane nak sewa tu..nak beli cam mahal kan..

Aya berkata...

selamat meng-diy ye.. best je tgk org wat photobooth. plg simple pakai je kain yang ala2 vintage xpun corak damask as backdrop :)

hana yoriee berkata...

dba..nanti nak tgk photo booth dba..mesti best n menarik!! hana lak tak sabar..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX