Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Ahad, Januari 16, 2011

dulang hantaran bagus lagi sewa k beli??

huu~...persoalan yang mula menerjah aku yang mula2 nk mengira2 kos2 yang patut aku pikirkan utk majlis aku t..sangat2 menakutkan okey!

korang rasa kalo dulang hantaran 2 elok lagi sewa or beli baru??

walaupun just utk tunang tp still kan..owh kawan2..aku sangat suka nk berangan2 okeyh..and suka sangat nk survey2 nieh....ececeh..

Mcmana eyh?konfius la wei..org ckp kalo ada dulang sendiri,t senang utk adik2 nk guna t.ntahla.korang plak rasa mcmana?kalo leh aku nk cut cost yang mana leh cut..sbb nk jimat utk majlis kemudian t.byk kot nk kena guna duit..takut t xleh nk wt dream wedding yg diidam2kan..hurm..dilemma okeyh!

6 ulasan:

bukan penggoda berkata...

eh? nak tunang suda? wiwittt~

lovelyadibah berkata...

Insyaallah ke situ..tp planning dl..

faRa_diLa berkata...

for me, better beli je. sbb betul la. nnt adik2 akan guna juga. sbb aku pun akan mcm tu jgak. amik abg aku punye. insyaAllah. lgpun diba kan anak sulung. so mmg kena bnyk kos la. ;)

lovelyadibah berkata...

2la..thanks fara.masih berkira2:)

~ mizzAmy ~ berkata...

beli pun ok, nak sewa pun ok jugak. sebab kalo beli yg jenis plastik tuh murah je. tp kalau nak beli jenis yg pewter, memang mahal sesangat. yg jenis dulang crystal pun ada. tapi tuh lah, mahal nor...

lovelyadibah berkata...

miss amy!!heee~..2 la..dulang nk meletop2 tp budget ciput!haha~..over di situ~..heee~..

thanks:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX