Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Isnin, Januari 24, 2011

ok nak review gak pasal ayu raudah dan zakuan adha..hahaaha~



oleh kerana aku rasa diorg sangatla comel2 belaka:) urgh..sejak hari diorg diijabkabulkan dan disandingkan..hehee..sangat la teruja hari demi hari sebab tgk review2 pasal diorg yang mmg patut dapat pujian sbb sangat sweet dan cute ok..xover dari segi penggunaan warna dan hiasan..semua nyer bagai dewa dan dewi dari kayangan yang turun untuk meraikan majlis yang indah itu..hahaha~..[abaikan ayat yang dh merepek2 nie:P]

omg!meh aku review mengikut pe yang aku paling suka sampai paling suka gak..hahahaaha~..[sila ampunkan tuan nyer blog yang hampeh nie:P]

1. pakaian ayu raudah masa nikah dan solekan nyer :)
sah dh ayu nie jadi isteri zakuan:) suka!

sumber dari my ADHA :)

2. pelamin yang indah :) dan sangat sweet~:)



kan kan korang??seyes la aku leh depress mcm nie..wuwuwuwu

why oh why???[emosi jeles] cantek sgt!!
kredit dari liyana lunia
3. baju ayu yang suma nyer aku nyer taste..hahaha[dan2 la kan sama taste dengan ayu]

kredit to piccalasso:)


4. makeup dan inai ayu!:)

korang tgk..haih..mmg jeles:P


ok make up dier ok la yang nie:)
kredit dari elya


kenapa la..kenapa la...huuu~..ayu nie comel sgt??huu~
kredit dari elya

terima kasih pada kawan2 blogger dan encek google atas gmbr yang diberikan :)

sekian terima kasih!:)

6 ulasan:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ berkata...

serba serbi cantik...

fani cun berkata...

macek...hari-hari entry kawen...mcm dah dekat2 jer ko neh..hehe

lovelyadibah berkata...

kasut pink:) 2 la..haih..jeles okeyh!

fani: hahaha~..mcm je:)

iedayah berkata...

mmg cntik n amazing r kn dear..hahaha..bg kt i cmtu,xmmpu den tu do..=p

lovelyadibah berkata...

2 la pasal daya:) depress tau!

lovelyadibah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnangX